Pattaya Gears Up isännöi maailmanluokan rantatennisturnauksen

Pattaya, Thaimaa-

Valmistaudu jatkuvaan aurinkoon, hiekkaan ja vilinaan, kun Pattayan kaupunginhallitus valmistautuu isännöimään vuotuista rantatennisturnausta 5.–7. huhtikuuta 2024 Jomtien Beachillä D'varee-hotellin edessä.

Tämä on ensimmäinen vuosi, jolloin turnaus hyväksytään kansainvälisen rantatennisliiton (IFBT) alaisuudessa, ja ensimmäinen kerta, kun Aasian maa isännöi IFBT World Cup Tour -tason turnausta. Rantatennis on ollut kasvava urheilulaji Thaimaassa viimeiset 10 vuotta, ja sillä on suuri tulevaisuus Pattayassa, koska kaupunki on sitoutunut investoimaan älykkäisiin tapoihin kasvattaa urheilua.

Paratiisin puitteet kilpailukykyiselle pelaamiselle:

Upeista rannoistaan ​​ja eloisasta tunnelmastaan ​​tunnettu Pattaya tarjoaa täydellisen taustan tälle energiatehokkaalle kilpailulle. Pelaajat taistelevat laajalla rannalla ihaillen henkeäsalpaavia näkymiä Thaimaanlahdelle esitellen samalla taitojaan ja urheilullisuuttaan. Sähköistävä tunnelma yhdistettynä paikan luonnonkauneuteen lupaa unohtumattoman kokemuksen kaikille osallistujille.

Turnaus kaikille:

Tapahtuma palvelee monenlaista osallistujaa, ja siinä on 7 luokkaa sekä ammatti- että amatööripelaajille. Olitpa kokenut rantatennispelaaja tai vasta aloittelija, sinulla on mahdollisuus kilpailla ja testata taitosi pelaajia vastaan ​​ympäri maailmaa.

Enemmän kuin pelkkä kilpailu:

Otteluiden lisäksi turnaus tarjoaa eloisaa festivaalitunnelmaa. Katsojat voivat nauttia elävästä musiikista, ruokakojuista ja erilaisista viihdemahdollisuuksista koko tapahtuman ajan. Tämä luo ainutlaatuisen ja mukaansatempaavan kokemuksen koko yhteisölle edistäen urheilun, kulttuurin ja hauskanpidon juhlaa.

Matkailun ja paikallistalouden edistäminen:

Tämän arvostetun turnauksen odotetaan houkuttelevan huomattavan määrän kansainvälisiä vierailijoita, mikä tuottaa merkittäviä taloudellisia etuja Pattayalle. Matkailijoilla on mahdollisuus kokea kaupungin kuuluisa vieraanvaraisuus, monipuoliset nähtävyydet ja laaja valikoima käynnissä olevia aktiviteetteja samalla kun he voivat todistaa maailmanluokan rantatennistä.

Sitoumus huippuosaamiseen:

Järjestäjät ovat sitoutuneet toteuttamaan maailmanluokan tapahtuman, joka noudattaa korkeimpia ammattitaitovaatimuksia. He toteuttavat tarkkoja toimenpiteitä varmistaakseen pelaajien, katsojien ja henkilökunnan hyvinvoinnin ja luovat turvallisen ja nautinnollisen ympäristön kaikille mukana oleville.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/