Thaimaalainen nainen pidätettiin Bangkokissa "plus-size"-seksijuhlien järjestämisestä

KUVA: สืบนครบาล IDMB

Bangkok -

Poliisi pidätti 49-vuotiaan thaimaalaisen naisen sunnuntaina 10. maaliskuuta, koska hänen epäillään järjestäneen "plus size" -seksijuhlia lomakeskuksessa Ram Intran alueella, Bangkokissa.

Epäilty Ms. Sopang, joka tunnetaan myös nimellä "Mother Gea", otettiin kiinni kello 10 Metropolitan Police Bureaun tutkinnan jälkeen. Häntä syytettiin prostituutioon pyrkimisestä, prostituution edistämisestä ja säädyllisten tekojen edistämisestä.

Poliisi teki ratsian Sopangin lomahuoneeseen sen jälkeen, kun tutkinta paljasti, että hän oli järjestämässä seksijuhlia. Ratsia johti useiden aikuisten lelujen ja lukuisten kondomien takavarikointiin.

Viranomaiset paljastivat, että Sopang oli säädyttömän tapahtuman järjestäjä. Mainostaessaan juhlia X:llä hän laskutti osallistujilta 800 bahtia jokaisesta vastineeksi siitä, että heillä oli rajoittamaton seksuaalinen kanssakäyminen hankkimiensa ylipainoisten naisten kanssa. Raidan aikana tutkijat löysivät huoneesta useita ylipainoisia naisia, joilla oli yllään vain sarongit.

Nämä naiset vapautettiin sen jälkeen, kun he olivat antaneet lausuntonsa poliisille, ja Sopang oli ainoa, jota syytetään.

KUVA: สืบนครบาล IDMB
KUVA: สืบนครบาล IDMB
Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.