Muay Thai -maailmanmestaruuskilpailut alkavat tänään Jomtien Beachillä!

Pattaya -

Oletko valmis Muay Thain maailmanmestaruuskilpailuihin! Odotettu viides Muay Thain maailmanmestaruuskilpailu alkoi juuri tänään 5. maaliskuuta 11 Jomtien Beachillä Pattayalla.

Jos et pääse paikalle henkilökohtaisesti, tapahtuma striimataan päivittäin klo 5 alkaen Rage Fight Academyn Facebook-sivulla täällä.

Arvostettu tapahtuma, Pattaya Cityn, Thai Boxing Associationin ja Traditional Thai Boxing Associationin yhteistyö, lupaa viiden päivän intensiivisen kilpailun (11.-15. maaliskuuta) esitelläkseen Thaimaan sanakuuluisan "kahdeksan raajan taiteen" parasta.

Adrenaliinia pumppaavien taisteluiden lisäksi osallistujat voivat todistaa erityistä kulttuurista kohokohtaa 14. maaliskuuta – perinteistä thai-nyrkkeilymestarin kunnioitusseremoniaa, jonka on tarkoitus tarjota katsaus Muay Thain rikkaaseen historiaan ja syvään kunnioitukseen.

Kilpailu etenee lähellä D Varee -hotellia Jomtien Beachillä, ja päivittäiset ottelut alkavat klo 5. Mikä parasta, sisäänpääsy on täysin ilmainen, joten se on väistämätön tilaisuus Muay Thai -harrastajille ja kaikille, jotka haluavat maistaa thaimaalaista kulttuuria.
=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.