Thaimaan valtatiepoliisi tappoi laittomasta maahanmuutosta epäiltyä salakuljetusrengasta: 4 thaimaalaista epäiltyä ja 19 Myanmarin kansalaista pidätettiin

Nakhon Si Thammarat -

9. maaliskuuta 2024 Thaimaan valtatiepoliisi pysäytti kaksi ajoneuvoa, joita epäiltiin työntekijöiden laittomasta maahanmuutosta, joita kuljetettiin Highway 41 Roadilla, Chulabhornissa, Nakhon Si Thammaratissa. Tämän seurauksena neljä thaimaalaista epäiltyä ja 19 Myanmarin kansalaista pidätettiin.

Tiepoliisin mukaan nimettömästä lähteestä tuli ilmoitus laittomista siirtolaistyöntekijöistä, jotka salakuljettivat ihmisiä alueella. Maantiepoliisi tutki sitten tapausta ja havaitsi kaksi lava-autoa. Molemmat ajoneuvot pyydettiin katsastukseen.

Tiepoliisi löysi 19 Myanmarin kansalaista, joista 12 oli miehiä ja 7 naispuolista laitonta maahanmuuttajaa. Lisätutkimuksen jälkeen neljä thaimaalaista epäiltyä tunnistettiin julkisesti vain Songphoniksi, 44, Apasaraksi, 41, Prasitiksi, 58 ja Jositiksi, 33.


Thaimaalaisten epäiltyjen kerrotaan tunnustaneen rikkomuksensa valtatiepoliisille, kun heihin otti yhteyttä toinen henkilö, joka julkisesti tunnistettiin vain Mr. Birdiksi, kuljettaakseen laittomia siirtolaisia ​​Samut Sakhonista Hat Yaihin, Songkhlaan. Tiepoliisin mukaan he saisivat maksuna 20,000 XNUMX bahtia.

Aluksi poliisi nosti syytteen thaimaalaisia ​​epäiltyjä vastaan ​​laittomien maahanmuuttajien avustamisesta Thaimaahan lain vastaisesti, ja yhteensä 19 Myanmarin kansalaista syytettiin Thaimaahan ilman lupaa saapumisesta.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.