La Foire Suisse 2024 Bangkokissa järjestetään Pattaya-vieraiden kanssa

Bangkok-

Bangkokin poliittinen ja taloudellinen eliitti tapasi äskettäin sunnuntaina "La Foire Suisse 2024" -tapahtumassa. Päivän mittainen tapahtuma keräsi stipendejä syrjäisten alueiden vähäosaisille opiskelijoille. Monet osallistuivat eri myyjien elintarvikkeiden ja tavaroiden myyntiin tai arvontaan. Vieraat olivat pääasiassa thaimaalaisia, jotka kävivät yksityisiä kouluja Sveitsissä tai joilla on liikesuhteita Sveitsiin.

Sveitsi kunnioitti tilaisuutta läsnäolollaan Sveitsin Thaimaan, myös Kambodžan ja Laosin-suurlähettilään Pedro Zwahlenin kanssa. Hän – kuten kaikki vieraat – nautti racletteestä, upeasta St. Galler Schübligistä ja perunasalaatista kuin kotimaassaan Sveitsissä. Tapahtuma osoitti jälleen kerran Thaimaan eliitin ja Sveitsin väliset positiiviset siteet.


Kuva: Suurlähettiläs Pedro Zwahlen sveitsiläisten ja thaimaalaisten kuuluisuuksien kanssa: Tohtori Darin Phanthusak, Tiffanys Group Pattayan (Tiffanys Show, La Ferme ja La Baguette ravintolat, Woodland Hotel ja muut) osaomistaja ja toinen puheenjohtaja, Pikulkaew Krairuek, presidentti Thaimaan Sveitsin alumniyhdistyksen jäsen ja senaattori, suurlähettiläs Pedro Zwahlen ja Pierre Rothschild, sveitsiläinen mediayrittäjä, joka asuu nykyään Pattayalla.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/