Kuolettava törmäys: kiinalainen kuljettaja törmäsi Pattayan moottoripyöräilijään ja vaati yhden elämän

Bang Lamung -

Klo 10, 30. maaliskuuta 11, Bang Lamungin valtatiepoliisi sai kuolemaan johtaneesta onnettomuudesta raportin kiinalaisen kuljettajan törmäämisestä moottoripyörään Pattayan sisääntulotiellä nro 2024 Bang Lamungissa, Chonburissa.

Pattayan hätäpalvelut ja asiaankuuluvat virastot lähetettiin onnettomuuspaikalle auttamaan haavoittuneita ja helpottamaan yli puolen kilometrin liikenneruuhkia.

Onnettomuuspaikalla vaaleansininen moottoripyörä oli vakavassa kunnossa, koska sen kuljettaja oli törmännyt mustaan ​​Mercedes Benziin. Läheltä löydettiin 56-vuotiaan Sirikarn Sekklangin ruumis kuolleena. Pelastuslaitos varmisti alueen ja peitti ruumiin valkoisilla lakanoilla.


Poliisin raportin mukaan Peng Zhimin, 36-vuotias kiinalainen kuljettaja, kertoi poliisille, että kun hän ajoi normaalisti oikeanpuoleisella kaistalla, uhrin väitettiin yhtäkkiä leikkaavan kaistalleen. Tämän jälkeen hänen autonsa törmäsi uhrin moottoripyörään täydellä voimalla.

Tämän seurauksena Sirikarn osui kiinalaisen kuljettajan tuulilasiin ja kaatui maahan vaatien hänen henkensä. Tämän jälkeen kiinalainen kuljettaja kertoi poliisin mukaan soittaneen poliisille onnettomuudesta.

Aluksi poliisit tekivät kiinalaiselle kuljettajalle alkoholitestin, eikä hänen verisuonistaan ​​löytynyt alkoholipitoisuutta ennen kuin saattoivat hänet tapauksen lisäkuulusteluihin. Häntä kuvailtiin erittäin yhteistyökykyiseksi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.