Thaimaan ilmatieteen laitoksen ongelmat Varoitus: Kuuman vuodenajan myrskyt ja korkeat PM 2.5 -tasot ennustettu seuraavaksi 24 tunniksi

Kansallinen-

Maaliskuun 10. päivänä 2024 Thaimaan ilmatieteen laitos ennusti sääolosuhteet seuraavalle vuorokaudelle.

Seuraavan 24 tunnin aikana korkeapaineinen tai kylmä ilmamassa Kiinasta kattaa Thaimaan koillisosan ja Etelä-Kiinan meren. Etelä- ja kaakkotuulet tuovat kosteutta Thaimaanlahdelta ja Etelä-Kiinan mereltä Thaimaan alaosaan, koilliseen, Keski- ja Itä-Thaimaan aiheuttaen kuumia kausittaisia ​​myrskyjä.

Näihin myrskyihin voi sisältyä ukkosmyrskyjä, puuskaisia ​​tuulia joillakin alueilla ja mahdollisia salamaniskuja.
Siksi kansalaisia ​​kehotetaan varomaan kuuman vuodenajan myrskyjen vaaroja välttämällä olemista avoimilla alueilla. Viljelijöiden tulee valmistautua ja olla tietoisia maataloustuotteille mahdollisesti aiheutuvista vahingoista ja karjalle aiheutuvista riskeistä.

Thaimaan kaakkois- ja eteläosissa Thaimaanlahden, eteläisen alueen ja Andamaanienmeren yli puhaltavat tuulet voimistuvat, mikä lisää sademäärää etelässä. Tuulen aallot Thaimaanlahden alaosassa ovat kohtalaisia, aallot nousevat 1–2 metriin. Ukkosalueilla aallot voivat ylittää 2 metriä.

Näillä alueilla olevia merimiehiä kehotetaan navigoimaan varoen ja välttämään purjehtimista alueilla, joilla on ukkosmyrskyjä.
PM 2.5 -pölytasot: Pohjois-, koillis- ja ylempänä Keski-Thaimaan pölyä/sumua on kertynyt kohtalaisesti tai paljon, koska heikot tuulet peittävät alueen, mikä heikentää ilmankiertoa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.