Rayong Police Raid tiettävästi luvaton viihdepaikka

KUVA: ข่าวเมืองชล

Rayong -

Rayongin poliisi suoritti myöhäisillan ratsian väitettyyn luvattomaan viihdepaikkaan 9. maaliskuuta 2024 ja pidätti operaattorin, koska hänen väitettiin päästäneen alaikäisiä tapahtumapaikkaan ja toimimaan ilman asianmukaista lupaa.

Ratsia sai alkunsa huolestuneiden kansalaisten valituksista, joiden mukaan laitos oli rikkonut useita sääntöjä, mukaan lukien toimiminen ilman lupaa, sallittujen aukioloaikojen ylittäminen ja alaikäisten asiakkaiden sisäänpääsyn salliminen.

Kohteena oleva paikka, Friend Zone Pub, sijaitsee Pluak Daengin alueella Rayongin maakunnassa. Ennen ratsiaa peiteviranomaiset menivät tapahtumapaikalle ja löysivät monia asiakkaita.

Klo 1 poliisi teki ratsian, saapui tapahtumapaikalle elävän musiikin esityksen aikana ja kohtasi yli 30 asiakasta. Poliisi varmisti uloskäynnit nopeasti varmistaakseen, että asiakkaat eivät pääsisi pakoon.

Myöhemmin tehdyssä tarkastuksessa paljastui, että pubi toimi väitetysti ilman lupaa, myi alkoholia yli sallittujen aikojen, mainosti alkoholijuomia ja otti vastaan ​​alaikäisiä asiakkaita. Omistaja otettiin kiinni, ja häntä syytettiin näistä väitetyistä rikoksista.

Rayongin provinssin kuvernööri Traiphop Wongtrairat, joka johti operaatiota henkilökohtaisesti, varoitti, että provinssi saattaa harkita pubin sulkemista viideksi vuodeksi sen väitettyjen toistuvien rikkomusten vuoksi.

KUVA: ข่าวเมืองชล
KUVA: ข่าวเมืองชล
KUVA: ข่าวเมืองชล
KUVA: ข่าวเมืองชล

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.