Kuukauden kestävä Pattayan musiikkifestivaali 2024 alkaa virallisesti

KUVA: PRPATTAYA

Pattaya -

Erittäin odotettu Pattaya Music Festival 2024 alkoi virallisesti perjantaina 8. maaliskuuta, ja tässä on lyhyt yhteenveto festivaalin avajaisista.

Viime vuoden tapaan tapahtuma alkoi Pattayan pormestarin Poramase Ngampichesin valokeilassa pitämässä avauspuheen. Rento pukeutunut pormestari sanoi, että festivaali on avoin kaiken ikäisille ihmisille ja sen odotetaan tuottavan "miljardeja bahtia" tuloja kaupungille.

Festivaalin ensimmäisenä iltana suositut thaimaalaiset artistit, kuten Klear, Twopee, Polycat ja F. Hero, koristelivat Pattaya Beachin kolmea lavaa kiehtovilla esityksillä ja lumoavilla äänillään. Siellä oli myös yli 500 osastoa, joissa myytiin paikallista ruokaa, juomaa ja tavaroita.

Pattaya Music Festivalin avausilta houkutteli arviolta satoja tuhansia thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja, mikä aiheutti liikenneruuhkia koko Pattayan kaupungissa. Beach Roadista, joka suljettiin musiikin nauttimisen helpottamiseksi klo 4–1, tuli vilkas kävelykatu, jolla tuhannet ihmiset vaelsivat ostamassa tavaroita ja tanssivat tahdissa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Pattaya Music Festival 2024 avausilta antoi lupaavan sävyn jännittävälle kuukaudelle. Juhlien jatkuessa kaupunki odottaa saavansa taloudellista hyötyä ja tarjoavansa ikimuistoisen kokemuksen niin asukkaille kuin vierailijoillekin.

KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.