Kuolleenmeren kilpikonna huuhtoutuu maihin Jomtien Beachillä

Pattaya -

Suuri kuollut merikilpikonna löydettiin huuhtoutuneena maihin Pattayan Jomtien Beachiltä aikaisin perjantaiaamuna 8. maaliskuuta 2024.

Pattayan kunnan erityisoperaatioiden virkamiehet ja meripelastushenkilöstö saivat matkailijoiden ilmoituksen kuolleesta eläimestä noin kello 00. Eloton merikilpikonna löydettiin Soi Jomtien 46:n läheltä, Nongpruen osa-alueelta, Banglamungin alueelta, Chonburin maakunnasta. Viranomaiset reagoivat paikalle ilmoituksen saatuaan.

Siellä viranomaiset löysivät Jomtien Beachiltä suuren vihreän kilpikonnan ruhon. Kilpikonnan arvioitiin olevan 7-10-vuotias, sen pituus oli noin 80 cm ja paino noin 50-60 kg. Ruumiissa oli hajoamisen merkkejä, ja sen kuoressa oli syviä haavoja. Ruhosta levisi epämiellyttävä haju, joka viittaa siihen, että se oli todennäköisesti ollut kuollut useita päiviä.

28-vuotiaan thaimaalaisen Teerasak Sunthararachunin mukaan turistit törmäsivät merikilpikonnaan ja tulivat hänen luokseen apua. He luulivat, että kilpikonna oli kuitenkin vielä elossa; Herra Teerasak tiesi, että se oli jo kuollut sen epämiellyttävän hajun vuoksi. Tämän jälkeen hän soitti viranomaisille selvittämään tilannetta.

Poliisit hakivat ruumiin lisätutkimuksia varten sen kuolinsyyn selvittämiseksi.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.