Khaosan Road valmistautuu World Songkran -festivaaleille 2024 keskittyen turvallisuuteen ja perinteisiin

Bangkok -

8. maaliskuuta 2024 Sanga Ruangwattanakul, Khaosan Business Associationin puheenjohtaja, paljasti julkisesti valmistautumisen tulevaan World Songkran Festival 2024 -tapahtumaan Khaosan Roadilla, Bangkokissa 13.-15. huhtikuuta.

Vesileikki Khaosan Roadilla pidettäisiin kolmena päivänä 13.–15. huhtikuuta klo 9 asti joka päivä. Myöhemmin ravintolat ja viihdepaikat toimivat normaalisti.

Khaosan Roadin kohokohta olisi kelluvien Buddha-patsaiden paraatit, joita ihmiset palvovat buddhalaisella tavalla. Mitä tulee Khaosan Roadin turvallisuuteen, Sanga sanoi, että Khaosan Business Association korosti, että se on vapaa suurista vesiaseista, alkoholittomasta, alastomuudesta, jauheesta tai savesta, ja vettä heitettäisiin vähemmän kuin aikaisempina vuosina.

On epäselvää, kuinka hyvin tämä pannaan täytäntöön, TPN-media huomauttaa, etenkin kun alueella on satoja baareja.

Lisäksi Sanga sanoi, että Bangkokin hallitus asentaisi CCTV:n tekoälyteknologialla seulomaan vieraita ja ehkäisemään rikoksia.

Kuten Thaimaan hallitus ilmoitti aiemmin Songkran-festivaalin toiminnasta Bangkokissa, Ratchadamnoen Avenue suljetaan 11.-12. huhtikuuta paraatiautoilta ja minikonserteilta. Sen jälkeen 13.-16. huhtikuuta Sanam Luangissa järjestetään lisää tapahtumia.

Arvioiden mukaan Khaosan Roadilla ja sen läheisillä kaduilla kävisi päivittäin yli 100,000 100 kävijää ja paikallisten tulot ovat noin XNUMX miljoonaa bahtia, Sanga huomautti.

Sanga kuitenkin kehotti Thaimaan hallitusta edistämään Thaimaan matkailua Songkran-festivaalin aikana ja paljastamaan 21 peräkkäisen Songkran-juhlien aikataulut. Yksityiskohtien avulla ulkomaalaiset matkailijat saivat suunnitella matkareittinsä ja thaimaalaiset yrittäjät valmistautua sen mukaan, Sanga sanoi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.