Thaimaan yksityisellä sektorilla on suuria taloudellisia tavoitteita Maha Songkran World Water Festival 2024:lle

Kansallinen-

7. maaliskuuta 2024 Thaimaan kauppakamarin yliopiston (UTCC) presidentti Thanawat Phonwichai paljasti julkisesti odotetun menosumman Maha Songkran World Water Festival 2024 -festivaalin aikana 1. - 21. huhtikuuta. Arvioitu kokonaissumma on 130 miljardia bahtia. .

Songkran-festivaalin aikana arvioidaan käytettävän yli 130 miljardia bahtia. Thanawat sanoi, että World Water Festival 2024, Thaimaan hallitus ja asiaankuuluvat virastot aikoivat kannustaa tätä menoa 21 peräkkäisen Songkran-loman aikana.

Maailmantalouden tilanteesta riippui kuitenkin myös se, ovatko ulkomaiset turistit huolissaan Songkran-festivaalin rennosti viettämisestä ja matkustamisesta, Thanawat huomautti.

Aiemmin Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri Sudawan Wangsuphakijkosol paljasti julkisesti, että Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) vauhditti markkinointiaan houkutellakseen eurooppalaisia ​​turisteja vuoden 2024 World Water Festivaliin.

Sudawan sanoi, että Thaimaan hallitus halusi saada thaimaalaisille kulttuuri- ja perinteisille festivaaleille tunnustusta maailman näyttämöllä ja listautumaan kymmenen parhaan maailmanlaajuisen festivaalin joukkoon nimellä Maha Songkran World Water Festival 10.

Maha Songkran -festivaalin tavoitteena oli järjestää Songkran Parades 16 kohdemaakunnassa ja 11 soft power -teollisuudessa, mukaan lukien elintarvikkeet, urheilu, festivaalit, matkailu, musiikki, kirjat, elokuvat, pelit, taide, muotoilu, muoti ja thaimaalaiset perinteiset show't. Sudawan.

Lisäksi jokaisella Thaimaan alueella olisi erilaisia ​​variaatioita paikallisten identiteettien suhteen, Sudawan sanoi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.