Thaimaan erikoistyöryhmä takavarikoi 7 miljoonaa amfetamiinipilleriä ja 100 kg metamfetamiinia Mae Hong Sonin rajasieppauksessa

Mae Hong Son –

7. maaliskuuta 2024 Singhanat Special Taskforce -upseerit pysäyttivät huumeiden salakuljetuksen Myanmarista Thaimaan rajalle Paissa, Mae Hong Sonissa. Tämän seurauksena takavarikoitiin 35 reppua, joissa oli 7 miljoonaa amfetamiinipilleriä ja 100 kiloa metamfetamiinia.

Singhanatin erityistyöryhmän komentajan eversti Wanchai Maneewanin mukaan nimettömältä lähteeltä tuli raportti, jossa kerrottiin huumeiden salakuljettajien ryhmästä, joka kutsui itseään United Wa State Armyksi (UWSA), ja Muser Hill -heimon ryhmästä, joka yritti salakuljettaa laitonta. Myanmarista Thaimaan rajalle.

Vastauksena raporttiin Singhanatin erikoistyöryhmän upseerit lähetettiin raportoidulle alueelle Ban Pai Song Ngaengiin, Paiin, Mae Hong Soniin. Partioyksiköt löysivät metsäisestä lehdosta maahan kasattuja epäilyttäviä reppuja. Tämän jälkeen erityistyöryhmän virkailijat takavarikoivat kiistanalaisen omaisuuden, joka sisälsi 7 miljoonaa amfetamiinipilleriä ja 100 kiloa metamfetamiinia.

Laittomat aineet kuljetettiin myöhemmin helikopterilla Singhanat Special Taskforce -osastolle Mon Talangin sotilastukikohtaan Mueanglissa, Mae Hong Sonissa. Tapahtumasta epäiltyä ei ollut pidätettynä.

Asianomaiset virastot jatkavat tutkimuksia varmistaakseen, että Thaimaan rajalla ei ole laittomia aineitaviranomaisten mukaan.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.