Pattaya Padel Clubin avajaiset mullistavat urheilun ja vapaa-ajan Pattayalla

Pattaya-

Pattaya Padel Club on innoissaan voidessaan ilmoittaa huippuluokan laitoksensa avajaisista 16. maaliskuuta 2024. Osoitteessa 44 Soi Mabprachan Larng 2, Pong, Bang Lamung District, Chonburi 20150 sijaitseva klubi lupaa esitellä uuden urheilun ja virkistyksen aikakaudelle eloisaan Pattayan kaupunkiin.

Padel, nopeatempoinen ja jännittävä mailalaji, on jatkuvasti kasvattanut suosiotaan maailmanlaajuisesti, ja Pattaya Padel Clubin tavoitteena on tuoda tämä innostava peli yhteisön sydämeen. Huippuluokan tilojensa ja asiantuntevan valmennushenkilökunnan ansiosta klubi palvelee kaiken ikäisiä ja -tasoisia pelaajia tarjoten kutsuvan ympäristön sekä aloittelijoille että kokeneille ammattilaisille.

Suuret avajaisseremoniat alkavat 3. maaliskuuta klo 8–16, ja siinä on juhlat, jotka esittelevät klubin mukavuuksia ja korostavat padelin jännitystä. Osallistujat voivat odottaa taitavien pelaajien mukaansatempaavia esityksiä ja ystävyysotteluita, jotka tarjoavat makua toiminnantäyteisestä pelistä, mukaan lukien palkinnot eri pelien ja kilpailujen voittajille päivän aikana. Erinomaiset tarjouspakettien hinnat, ilmaista ruokaa, onnekkaat arvonnan voittajat ja interaktiiviset haasteet palkintoineen. Yhteistyötä tehdään myös Elite Gymin ja Fitnessin kanssa erikoishinnoin kaikille tapahtumaan osallistuville.

Avajaistapahtuma lupaa olla unohtumaton tilaisuus urheilun harrastajille, perheille ja Pattayan asukkaille. Olitpa kokenut padel-pelaaja tai vain utelias oppimaan lisää tästä dynaamisesta urheilulajista, Pattaya Padel Club kutsuu sinut mukaan jännitykseen ja kokemaan jännityksen omakohtaisesti.

Lehdistötiedote.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/