Pattaya juhlii Pyhän Patrickin päivää 17. maaliskuuta suurella paraatilla

KUVA: PRPATTAYA

Pattaya -

17. maaliskuuta 2024 on tarkoitus tulla ikimuistoiseksi, kun Pattaya valmistautuu juhlimaan Pyhän Patrickin päivää suurella paraatilla.

Tapahtuma, jonka järjestävät yhdessä Pattaya City ja Father Ray Foundation, järjestetään Pattaya Beach Roadin varrella, ja se sisältää elävän, värikkään paraatin lasten ja säätiön työntekijöiden taholta.

Tänä vuonna järjestetään 11. tapahtuma, jonka tavoitteena on tarjota ihmisille erinomainen tilaisuus osallistua hauskaan, ikimuistoiseen juhlaan ja esitellä ylpeyttä irlantilaisesta perinnöstä.

Tapahtuman tiedotus järjestettiin 5. maaliskuuta, ja siihen osallistui useita kaupungin virkamiehiä ja Father Ray Foundationin presidentti Wiboon Limpanawut.

Tiesulkuja ei tiedotettu lehdistötilaisuuden aikana.

KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.