Poliisi löi epäillyt huumerenkaat Chonburissa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Chonburi -

Ban Buengin poliisiaseman virkamiesten suorittama poliisipartio Ban Buengin alueella sijaitsevaan asuntoon johti kolmen thaimaalaisen miehen pidätykseen ja huume- ja ampuma-aseiden takavarikoimiseen.

Vihjeen perusteella viranomaiset etsivät 42. maaliskuuta 5 vain Mr. Kwanin, 2024-vuotiaan thaimaalaisen miehen, epäillyn asunnon. Etsinnässä poliisi löysi .380 kaliiperin käsiaseen, jossa oli ammuksia, kaksi ilmaa. kiväärit, 1,164 0.48 metamfetamiinipilleriä, XNUMX grammaa metamfetamiinia ja pitkäpiippuinen ilmapistooli.

Kolme miestä otettiin kiinni tapahtumapaikalta, mukaan lukien Mr. Kwan, Mr. Prakit (45-vuotias) ja Mr. Prateep (56-vuotias).

Kaikki kolme henkilöä myönsivät kuulustelussa hallussaan huumeita ja ampuma-aseita. He väittivät ostaneensa aseen osat verkosta henkilökohtaiseen käyttöön. Heitä kolmea syytetään huumerikoksista ja ampuma-aseiden laittomasta hallussapidosta.

Viranomaiset tutkivat parhaillaan takavarikoitujen tavaroiden alkuperää.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.