Thaimaan poliisi käsittelee thaimaalaisten ja filippiiniläisten transsukupuolisten välistä konfliktia Soi Sukhumvit 11:ssä

Bangkok -

5. maaliskuuta 2024 Pol. Kenraalimajuri Wittawat Chinkham, Metropolitan Police Division 5:n komentaja, piti lehdistötilaisuuden koskien viimeaikaista konfliktia thaimaalaisten ja filippiiniläisten transsukupuolisten välillä osoitteessa Soi Sukhumvit 11, Watthana, Bangkok.

Tapauksia oli kaksi: yksi, oli yhteensä kuusi thaimaalaista, joiden väitettiin hyökänneen 20 filippiiniläisen kimppuun varhain 4. maaliskuuta aamulla. Aluksi kaksi filippiiniläistä joutui oikeustoimiin salaliitosta hyökätäkseen muita henkilöitä vastaan. Lumpinin tutkintaviranomaiset vievät epäillyt Pathumwanin piirioikeuteen jatkokäsittelyä varten.

Poliisitutkinnassa yksi filippiiniläinen oli poliisitutkinnassa ja poliisi vaati Thaimaan rikostuomioistuimelta pidätysmääräystä filippiiniläisestä epäillystä.

Toinen tapaus oli 4. maaliskuuta, niin sanottujen transsukupuolisten veteraanien tapauksen yönä, jossa thaimaalainen hyökkäsi fyysisesti filippiiniläisen transsukupuolisen henkilön kimppuun, joka oli julkisesti tunnistettu vain Mr. Champiksi, joka sai äskettäin takuita.

Filippiiniläinen transsukupuolinen henkilö kuitenkin hakeutui sovitteluprosessiin, koska Champia vastaan ​​ei ollut tarpeen nostaa syytteitä, kertoi Champin kimppuun joutunut filippiiniläinen transsukupuolinen henkilö.

Pol. Kenraalimajuri Wittawat paljasti julkisesti, että tapaus oli jo sovittu osapuolten välillä.

Erityisesti yhden henkilön, sosiaalisen median vaikuttaja, väitettiin kuitenkin käynnistäneen mielenosoituksen, joka johti kärjistyneeseen tilanteeseen, johon osallistui yli 100 ihmistä Soi Sukhumvit 11:ssä. Poliisi kutsui sosiaalisen median viestit julkaissut tunnistamattoman thaimaalaisen kokoontumaan 4. maaliskuuta.

Pol. Kenraalimajuri Wittawat korosti, että tapauksella ei ollut mitään tekemistä Thaimaan ja Filippiinien välisten suhteiden kanssa ja asiat osoitettiin Filippiinien Thaimaan-suurlähettiläälle yhteisymmärryksen vuoksi.

Pol. Pol. Kenraalimajuri Wittawat väitti, että Thaimaan poliisi työskenteli ennakoivasti ongelmien ratkaisemiseksi, mutta alueilla ei kuitenkaan ollut prostituutiota.

Poliisi määrättiin tutkimaan ilmoituksen perusteellisesti, Pol huomautti. Kenraalimajuri Wittawat.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.