Suvarnabhumin lentokentällä takavarikoitu 87 villieläintä: kuusi intialaista turistia syytetään

Kansallinen-

5. maaliskuuta 2024 Suvarnabhumin kansallispuistojen, villieläinten ja kasvien suojelun osasto, tullivirasto ja asiaankuuluvat virastot saivat raportin lentokentän turvaviranomaisilta havaittuaan 87 villieläintä kuuden intialaisen turistin kahdeksaan matkatavaran sisälle, jotka olivat matkalla Mumbaihin, Intiaan. .

Suvarnabhumin turvallisuusviranomaisten mukaan yli 87 villieläintä takavarikoitiin sen jälkeen, kun kuusi intialaista epäiltyä kävi läpi turvakäsittelyn Suvarnabhumin lentokentällä. Villieläimiin kuuluivat puuvillapäälliset tamariinit, matelijat, arat, liskoja, punaisia ​​pandoja ja muita suojeltuja villieläimiä.

Aluksi viranomaiset takavarikoivat kiistanalaisen omaisuuden todisteena Thaimaan kansallispuistojen, villieläinten ja kasvien suojelun osastolle säännösten mukaista jatkohoitoa varten.

Kaikki kuusi intialaista epäiltyä joutuivat oikeudelliseen käsittelyyn, mukaan lukien suojeltujen villieläinten vienti, villieläinten valvonta ja villieläinten ruhot ilman lupaa rikoksista ja niihin liittyvistä oikeudellisista syytteistä.

Epäiltyjä ei tunnistettu Thaimaan medialle.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.