Transsukupuolisten tappelutapauksessa ei löytynyt todisteita prostituutiosta, sanovat Bangkokin poliisi

Bangkok -

5. maaliskuuta 2024 Bangkokin kuvernööri Chadchart Sittipunt ja asiaankuuluvat virastot suorittivat kenttätarkastuksen laittomien toimien, mukaan lukien niin sanotun taksimafian ja väitetyn prostituution sekä laittomien oppaiden varalta, Soi Nana Nueassa, Watthanassa, Bangkokissa.

Tarkastuksen aikana Thaimaan kansalliset mediat tiedustelivat Chadchartilta äskettäistä tapausta, jossa yli 100 thaimaalaista transsukupuolista ihmistä meni protestoimaan filippiiniläisten transsukupuolisten ihmisten ryhmää vastaan ​​Soi Sukhumvit 11:ssä 4. maaliskuuta. Chadchart totesi, että kyseessä oli konflikti kahden eri ihmisryhmän välillä eikä tämä tarkastus liittynyt suoraan tapaukseen.

Chadchart kertoi, että hän kulki säännöllisesti tällä reitillä ja kadulla oli epäjärjestystä, koska monia kodittomia ja humalaisia ​​voitiin nähdä aikaisin aamulla.

Mitä tulee tapaukseen, joka koski Thaimaan transsukupuolisia ihmisiä maaliskuun 4. päivänä, thaimaalaiset nettimiehet nimesivät sen "Transgender Veterans Incidentiksi".Chadchart sanoi, että asiaankuuluvat virastot tutkivat asiaa tarkemmin.

Väitetyistä prostituutiopalveluista Soi Sukhumvitissa ja muilla Bangkokin alueilla ei kuitenkaan raportoitu vastaavista tapauksista Traffy Fonduella, online-alustalla, jolla valituksista voidaan ilmoittaa Bangkokin hallitukselle. Chadchartin mukaan Bangkokin hallituksella ei kuitenkaan ollut valtuuksia valvoa maahanmuuttoon ja poliisiprosessiin liittyviä kysymyksiä.

Bangkok hallitus voisi valvoa katumääräyksiä, kuten haittavalituksia, ja Bangkokin kunnalliset virkamiehet hoitaisivat asiat.

Monet paikalliset ilmoittivat kuitenkin myös olevansa huolissaan marihuanan käytöstä julkisissa tiloissa. Vaikka Bangkokin hallitus tarkasti tapaukset, havaittiin, että laitonta toimintaa ei ollut, koska kannabiskaupat olivat avoinna laillisesti lakien mukaan.

Muuta laitonta Chadchart sanoi, että löydetyt ongelmat, kuten sähkösavukkeet ja seksilelut, löytyivät helposti kaduilta ja verkkoalustoista.

Samana päivänä Thaimaan maahanmuuttoviranomaiset tutkivat tapausta filippiiniläisistä transsukupuolisista ihmisistä, jotka väittivät hyökkäsivät fyysisesti kahden thaimaalaisen transsukupuolisen ihmisen kimppuun ja olivatko he laillisesti Thaimaassa vai eivät.

Lumpinin poliisien johtaman poliisitutkinnan jälkeen raportoidulla alueella, Soi Sukhumvit 11/1, asui yli 10 filippiiniläistä transsukupuolista henkilöä. Poliisi oli parhaillaan tunnistamassa heitä CCTV:llä.

Thaimaan maahanmuuttoviranomaiset keräsivät todisteet ja tallentaisivat heidän henkilöllisyytensä, ja mikäli syylliset pakenivat maasta, heidät merkitään etsintäkuulutetuiksi rikollisiksi laillisen käsittelyn mukaan.

Thaimaan maahanmuuttovirkailijoiden mukaan Soi Sukhumvit 11:ssä ei ollut prostituutiota thaimaalaisten ja ulkomaalaisten transsukupuolisten ihmisten keskuudessa. ja thaimaalainen poliisi.

Tämä lausunto aiheutti merkittävää tarkastelua Thaimaan sosiaalisessa mediassa, TPN huomauttaa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.