Pattayan Walking Street toivottaa tervetulleeksi uusimman yökerhonsa, The Burjin, avajaisiin tänä lauantaina 9. maaliskuuta!

Burj-yökerhon avajaiset Pattayalla!

Pattaya, vilkas rannikkokaupunki, joka tunnetaan sähköistävästä yöelämästään, on tulossa todistamaan poikkeuksellista lisäystä klubielämäänsä. Valmistaudu Pattayan uusimman kansainvälisen yökerhon The Burjin avajaisiin, joka toivottaa kaikki tervetulleiksi!

Rikkoa rajoja, luo kokemuksia

Burj Pattaya lupaa vertaansa vailla olevan yöelämän, ylittää rajat ja vangitsee juhlien harrastajia ympäri maailmaa. Tässä on mitä sinun tulee tietää tästä sensaatiomaisesta hotspotista:

1. Sijainti ja tunnelma

Pattayan sydämessä sijaitseva The Burj sijaitsee erinomaisella paikalla kuuluisalla Walking Streetillä. Kun astut sisään, valmistaudu ihastumaan sen ylellisistä sisätiloista, huippumodernista valaistuksesta ja energiasta sykkivästä klubista. Olitpa kokenut kerhoilija tai ensikertalainen, Burjin tunnelma jättää sinut lumoamaan.

2. Musiikki ja viihde

Valmistaudu groovemaan eklektiseen sekoitukseen! Burjissa asuvat DJ:t ja vierailevat artistit pyörittävät kaikkea deep housesta EDM:ään ja hiphopiin varmistaen, että tanssilattia pysyy elossa varhaisiin tunteihin asti.

3. VIP-kokemus

Nosta yötäsi varaamalla VIP-pöydän. Nauti pullopalvelusta, yksilöllisestä huomiosta ja vertaansa vailla olevasta klubinäkymästä. Burjin VIP-osastolla tehdään muistoja!

Avajaisilta Extravaganza

Päivämäärä: lauantai 9

Aika: Ovet aukeavat klo 9, Avoinna hyvin myöhään

Paikka: The Burj, Walking Street, Pattaya, joka sijaitsee aivan McDonald'sin ohi matkalla kohti Bali Hai Pieriaa. Et voi missata jättimäisiä Burj-kirjaimia!

Ole ensimmäisten joukossa todistamassa historiaa, kun The Burj avaa ovensa. Valmistaudu unohtumattomaan musiikin, naurun ja juhlan iltaan.

Vieraile Burjin virallisella Facebook-sivulla saadaksesi päivityksiä ja lisätietoja!

Tai jos haluat, Vieraile heidän Instagramissa täällä!

Muista, että The Burjissa emme vain luo yökerhoa – luomme muistoja, jotka kestävät koko elämän. Nähdään klubilla!

Edellinen artikkeli on sponsoroitu postaus.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/