Poliisi pelastaa ahdistuneita venäläisiä turisteja Pattayan asunnon katolla

KUVA: สยามชล นิวส์

Pattaya -

Pattayassa tapahtui dramaattinen kohtaus varhain tiistaiaamuna, kun viranomaiset pelastivat venäläisen miehen, joka kiipesi 8. kerroksen kerrostalorakennuksen katolle.

Tapaus sattui asunnossa, joka sijaitsee Pattayan sydämessä Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa, noin kello 7 aamulla 16. maaliskuuta. Pol. Pattayan poliisiaseman apulaiskomissaari eversti Sontaya Khonsub sai ilmoituksen tilanteesta ja lähetti välittömästi paikalle poliisit, turistipoliisit ja pelastushenkilöstön.

Saapuessaan viranomaiset löysivät 32-vuotiaan venäläisen herra Artemin (sukunimi salattu) kyydissä epävarmassa tilassa rakennuksen katon reunalta. Hänen kuvattiin vaeltavan ja istuvan jalat roikkuen reunan yli aiheuttaen huolta katsojissa.

Upseerit sekä turistit, jotka jakavat herra Artemin kansallisuuden, yrittivät kommunikoida ja rauhoittaa häntä yli tunnin ajan. Heidän alkuyrityksensä eivät kuitenkaan onnistuneet.

Pelastusryhmä asetti varotoimenpiteenä ilmapatjan reunan alle. Myöhemmin viranomaiset muotoilivat suunnitelman, jossa herra Artemin maanmiehiä pyydettiin keskustelemaan hänen kanssaan samalla, kun poliisit lähestyivät hiljaa ja ryntäsivät häntä takaapäin, estäen häntä onnistuneesti mahdolliselta kuolemaan johtavalta vahingolta.

Asunnon vartijat ilmoittivat poliisille, että he huomasivat herra Artemin kiipeävän katolle. Tämän huomattuaan he soittivat välittömästi esimiehelleen ennen kuin ilmoittivat tapauksesta Pattayan poliisille.

Saman asunnon asukkaat kertoivat nähneensä ulkomaalaisen kävelevän säännöllisesti yöllä. He eivät kuitenkaan olleet koskaan havainneet häneltä mitään epänormaalia käytöstä ennen tätä tapausta.

Pelastuksen jälkeen Mr. Artem vietiin Pattayan poliisiasemalle lisäarviointia varten. Tulkin kautta hän kertoi olevansa stressissä sen jälkeen, kun häntä syytettiin varkaudesta, ja hänen oli kestettävä tyttöystävänsä kuolema. Viranomaiset kuitenkin suhtautuivat skeptisesti näihin väitteisiin ja ilmaisivat tarpeen arvioida herra Artemia mahdollisten neurologisten ongelmien varalta.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

KUVA: สยามชล นิวส์
KUVA: สยามชล นิวส์
KUVA: สยามชล นิวส์
Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.