Intialainen mies selvisi vahingossa tapahtuneesta asunnon putoamisesta Pattayassa

Pattaya -

Intialainen turisti putosi vahingossa asuntorakennuksesta Pohjois-Pattayalla ja selvisi huolella hengissä.

Sawang Boriboon Thammasathan -säätiön vapaaehtoiset pelastustyöntekijät vastasivat ilmoitukseen putoamisesta hotellin parvekkeelta noin kello 4 tänään, 36. maaliskuuta. Tapaus sattui nimettömässä hotellissa Pohjois-Pattayan alueella, Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa.

Saapuessaan pelastushenkilöstö löysi 43-vuotiaan intialaisen turistin Jaisalin (koko nimi ei julkistettu), joka oli pudonnut 6. kerroksen parvekkeelta 5. kerroksen kelluvalle kannelle, noin 3 metriä alempana. Hän sai vammoja, mukaan lukien murtuma vasen polvi, vasen käsi ja epämuodostunut vasen jalka.

Ystäväryhmän mukaan herra Jaisal oli päihtynyt, kun hän yritti kävellä vessaan. Hän kuitenkin käveli vahingossa kohti takaparveketta, mikä johti kaatumiseen. Ystävät hälyttivät hotellin henkilökuntaa, joka otti sitten yhteyttä hätäkeskukseen.

Jaisal sai ensiapua pelastushenkilöstöltä ennen kuin hänet kuljetettiin sairaalaan jatkohoitoon.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.