Pattaya isännöi vuotuista hyväntekeväisyystapahtumaa Camillianin sosiaalikeskukselle

Pattaya -

Pattayan Walking Streetillä sijaitseva Stone House isännöi 13. vuotuista hyväntekeväisyystapahtumaa Camillian Social Center Rayongille lauantaina 3. maaliskuuta.

Tapahtuma, jota johti rouva Amphorn Kaewsang, Pattayan viihde- ja matkailuteollisuusliiton puheenjohtaja, kokosi paikallisen yhteisön jäseniä tukemaan keskustaa. Huomattavia osallistujia olivat Pattayan pormestari Poramase Ngampiches, Banglamungin piirijohtaja Weekit Manarojkit ja Pol. Everstiluutnantti Sirachat Nuthet, Pattayan poliisiaseman apulaisjohtaja.

Tämän vuoden tapahtuma toivotti tervetulleeksi 60 lasta Camillian Social Center Rayongista ja tarjosi heille ruokaa, hauskoja aktiviteetteja ja viihdettä. Tavoitteena oli tuoda iloa ja luoda kestäviä muistoja keskuksen tukemille lapsille.

Tapahtuman menestys riippui suuresti Pattayan alueen yksityishenkilöiden ja yritysten anteliaisuudesta. Yhdessä he lahjoittivat merkittäviä varoja, ruokaa, juomia ja välipaloja tukeakseen Camillian Social Centerin jaloa tehtävää, toteaa The Pattaya News.

Camillian Social Center, joka perustettiin yli 26 vuotta sitten Rayongin maakuntaan, tarjoaa olennaista hoitoa ja tukea yhteisön eri osille. Näitä ovat vähäosaiset, HIV-tartunnan saaneet ja orvot lapset. Tällä hetkellä keskuksella on haasteita vesi- ja sähkökulujen kattamisessa ja se vaatii lisäkuivaruokavarastoja.

Camillian Social Centerin avustamisesta kiinnostuneet voivat siirtää varoja suoraan Bank of Ayudhya -tililleen "มูลนิธินักบุญคามิลโล ะ฀฀หหกแ ไทย”, tilinumero: 229-1-29336-3. Lisätietoa tai tiedusteluja varten ota yhteyttä keskukseen numeroon 088 543 9949.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.