Vartija ammuttiin useita kertoja terminaalissa 21 Korat; Entistä kokkia epäillään tapauksesta

Nakhon Ratchasima-

Muang Nakhon Ratchasiman poliisit saivat 7. maaliskuuta 15 kello 2 ammuskeluilmoituksen Center Point -hotellin edessä terminaalissa 2024 Korat, Nakhon Ratchasima, mikä johti yhteen loukkaantumiseen.

Tapahtuma-aikana kävijöitä oli paljon ostoksilla. Laukausten jälkeen puhkesi kaaos, koska monet luulivat, että kyseessä oli samanlainen tapaus, joka ajoittui 8. helmikuuta 2020, kun sotilas riehui ja ampui ihmisiä terminaalissa 21 Korat. Seurauksena oli 30 loukkaantumista ja 58 loukkaantumista.

Nakhon Ratchasiman poliisin ja pelastuslaitoksen saapuessa thaimaalainen ampui kuusi kertaa improvisoidulla haulikkolla, Natdanai Leklak, 30-vuotias Center Point -hotellin vartija. Ensiapu antoi ensiapua ennen kuin uhri toimitettiin paikalliseen sairaalaan välitöntä hoitoa varten.


Poliisin raportin mukaan Natdanai, joka oli haavoistaan ​​​​huolimatta tajuissaan ja valppaana, kertoi poliisille, että ennen tapahtumaa syyllinen, joka julkisesti tunnistettiin vain Center Point -hotellin kokkiksi Mr. Supapornphongiksi, erotettiin, koska hän oli väitetysti hiipinyt alkoholistia. juomat töihin 3 kertaa.

Natdanai ilmoitti juomisesta esimiehelleen, minkä seurauksena Supapornphong menetti työnsä. Tämän seurauksena tilanne eskaloitui; Natdanai ja Supapornphong riitelivät kiivaasti ennen kuin Supapornphong meni takaisin huoneeseensa ja toi ampuma-aseen tehdäkseen rikoksia.

Poliisin mukaan Supapornphong antautui poliiseille pian tapahtuman jälkeen ja kohtaa todennäköisesti tiukat oikeustoimet rikoksistaan.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.