Varapääministeri Anutin Charnvirakul puhuu väitetystä ulkomaisesta mafiasta Phuketissa ja lupaa ryhtyä vakaviin toimiin

Phuket -

3. maaliskuuta 2024 Thanakorn Wangboonkongchana, Yhdistyneiden Kansakuntien varajohtaja, paljastui julkisesti vieraillessaan viime viikolla Phuketissa tarkastaakseen ja kerätäkseen tietoja väitetystä ulkomaisista mafiaryhmistä alueella.

Phuket on yksi suosituimmista Thaimaan turistikohteista ulkomaisten matkailijoiden keskuudessa. Todettiin kuitenkin, että määrä oli Phuketin yritysten laatua suurempi, Thanakorn huomautti.

Samaan aikaan monet katukauppiaat ja matkailuun liittyvät työntekijät valittivat väitetyistä ulkomaisista mafiaryhmistä Phuketissa paikallisissa, enimmäkseen Venäjän kansalaisissa, ottavan thaimaalaisten yrityksiä, sanoi Thanakorn.

Ulkomaiset mafiajengit eivät kuulemma pelänneet lakeja, koska niiden väitettiin salakuljettaneen laittomia aineita viihdepaikoilleen ja olleen varakkaita maksaen korruptoituneita virkamiehiä välttääkseen oikeustoimia, Thanakorn sanoi. Hän halusi pohtia paikallisia ongelmia ja antaa näkemyksen Thaimaan pääministerille ja Anutin Charnvirakulille, varapääministerille ja sisäministerille, kiireellistä tarkastusta varten.

Lisäksi kerrottiin, että liikenneruuhkat Phuketissa olivat olleet ongelma jo pitkään. Tunnustettuaan asian, Thaimaan pääministeri antoi käskyn Suriya Juangroongruangkitille, Thaimaan liikenneministerille ja asiaankuuluville virastoille ryhtyä välittömiin toimiin ja laajentaa uusia reittejä Phuketin lentokentälle.

Klo 12 samana päivänä Anutin mainitsi Phuketissa oleviin ulkomaisiin mafiaryhmiin liittyvän asian ja vaati Phuketin hallituksen virkamiehiä ryhtymään toimiin asiassa. Hän väitti, ettei ole hyväksyttävää, että vaikutusvaltaisilla ulkomaalaisilla, joilla on huono maine, on valtaa thaimaalaisia ​​kohtaan.

Anutin lisäsi myös, että minkä tahansa vaikutusvaltaisen henkilön, jolla on huono vaikutus, Thaimaan kansalainen tai ei, täytyi lähteä, jos he eivät noudattaneet lakia ja heillä ei ollut hyviä aikomuksia.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.