Thaimaan hallitus hyväksyy 272 miljoonan bahtin hankkeen PM 2.5 -pölyn ja metsäpalojen torjumiseksi 17 pohjoisessa maakunnassa

Kansallinen-

3. maaliskuuta 2024 Thaimaan varahallituksen tiedottaja Kanika Aunjit piti Thaimaan hallituksen kokouksen jälkeen lehdistötilaisuuden, jossa käsiteltiin vuosibudjetin hyväksymistä tilivuodelle 2024. Ratkaisuprojektiin osoitettiin yhteensä 272 miljoonaa bahtia. maastopalo- ja savusumuongelmia ja vähentää PM 2.5 -pölyä.

Samaan aikaan 17 provinssia Pohjois-Thaimaassa kohtasi PM 2.5 -ongelmia huolestuttavalla tasolla, sillä metsäpalot ovat vaikuttaneet paikallisiin kielteisesti viime vuosina. Thaimaan hallitus painotti asioita ja nosti PM 2.5 -kysymyksen kansalliseksi asialistaksi, Kanika huomautti.

17 pohjoisen provinssin alue on Thaimaan keskus, jossa asuu paljon kansalaisia, ja se on talouden keskus. Kanikan mukaan ilmansaasteet johtuivat kuitenkin metsäpaloista, maatalouden polttamisesta, naapurimaiden savusumusta, liikenteestä ja liiketoiminnasta.

Hallituksen hankkeella pyrittiin ratkaisemaan metsäpalo- ja savusumuongelmia PM 2.5 -ongelmien ratkaisemiseksi 17 pohjoisessa maakunnassa, kuumissa pisteissä ja maastopaloriskialueilla tammi-toukokuussa 2024, Kanika sanoi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.