Pattayan kävelykadun vartijan väitetään joutuneen työtoverin kimppuun

KUVA: มุมข่าว พัทยา Corner News Pattaya

Pattaya -

Aamulla 3. maaliskuuta 2024, noin kello 5, väitetään tapahtuneen kiistaa Walking Streetillä Pattayalla sijaitsevassa laitoksessa.

Raporttien mukaan tuntemattoman laitoksen henkilökunnan jäsenten välillä syttyi sisäinen kiista. Paikan kerrottiin toimineen tavanomaisten lupaaikojen ulkopuolella ja myynyt alkoholia laittomasti paikallisten tiedotusvälineiden mukaan.

Riita koski uutta, tuntematonta työntekijää, joka erotettiin äskettäin edellisestä työstään ja jonka väitettiin rikkoneen laitoksen sääntöjä. Sääntöjen täytäntöönpanosta vastaava laitoksen vartija kohtasi uuden henkilöstön varoittaakseen heitä. Uuden työntekijän kerrotaan kuitenkin muuttuneen aggressiiviseksi ja yrittäneen puukottaa vartijaa kaulaan kynällä.

Onneksi uhri onnistui puolustautumaan käsillään. Hän sai lopulta lieviä vammoja ja mustelmia prosessissa.

Uhri hakeutui lääkärin hoitoon paikallisessa Pattayan sairaalassa ja teki myöhemmin ilmoituksen Pattayan poliisiasemalle. Laitoksen nimi on salattu lehdistölle meneillään olevan tutkinnan ajaksi.

KUVA: มุมข่าว พัทยา Corner News Pattaya
KUVA: มุมข่าว พัทยา Corner News Pattaya
KUVA: มุมข่าว พัทยา Corner News Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.