Happy Holi Festival of Colors 2024 palaa Pattayalle 23. maaliskuuta

Pattaya, Thaimaa-

Happy Holi Festival of Colors juhlitaan Pattayassa, Thaimaassa Beach Roadilla lähellä Central Pattaya Klangia toista vuotta peräkkäin 23. maaliskuuta! Tuhansien intialaisten, ulkomaalaisten eri kansoista ja thaimaalaisten odotetaan osallistuvan juhliin.

Thai Indian Pattaya Business Associationin (TIPBA) ja Indian Community Pattaya Associationin (ICP) järjestämän festivaalin sekä Pattaya Cityn ja useiden sponsorien tuen tarkoituksena on tukea intialaisia ​​perinteitä ja edistää matkailua. Tapahtumassa on kaksi pääaluetta:

1. **Hindu uskonnollinen vyöhyke**: Tämä alue sisältää rituaaleja ja seremonioita, jotka korostavat Holin kulttuurista merkitystä.
2. **Entertainment Zone**: Täällä osallistujat osallistuvat orgaanisten värien roiskumiseen nauttien elävästä musiikista, tanssista ja ilmaisista intialaisista ruoista ja juomista.

Songkran-festivaalin tapaan Holi sisältää iloista värien heittämistä luoden eloisan ja juhlavan tunnelman.

Holin aikana käytetyt värikkäät jauheet ovat peräisin luonnollisista lähteistä, mukaan lukien kukat, kuten kehäkukka, punajuuri ja kurkuma. Osallistujat nauttivat eloisista sävyistä, jotka symboloivat kevään saapumista ja hyvän voittoa pahasta.

Samana viikonloppuna järjestetään myös intialainen ruokafestivaali, joka kestää yhteensä kolme päivää, 22.-24.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/