Entinen hallituksen virkamies pyytää anteeksi Dine and Dash -tapahtumaa Jay Fai Pratu Phee -ravintolassa Bangkokissa

Bangkok -

1. maaliskuuta 2024 Samran Ratin poliisit kutsuivat miehen, jonka väitettiin syöneen ja karkaavan Jay Fai Pratu Phee -ravintolasta Phra Nakhonissa, Bangkokissa, kuulusteltavaksi tapauksesta.

Epäilty mies, jonka nimeä poliisi ei julkistanut, oli entinen paikallishallinnon virkamies. 30 minuutin poliisikuulustelun jälkeen mies pyysi kasvokkain anteeksi kuuluisan One-Michelin-Star-ravintolan omistajalta Jay Failta. Hän myös kehui hänen herkullista Beef Pad Gra Prow'ta.

Mies kertoi poliisille, ettei hän esiintynyt poliisina, kuten ravintola julkaisi sosiaalisessa mediassa. Hänellä oli vain muistihäiriö ja hän unohti maksaa laskut. Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan hän ei ollut koskaan aiemmin syönyt ja raivonnut.

Jay Fai paljasti julkisesti, että hän ei tekisi rikosilmoitusta miestä vastaan, koska hän on thaimaalainen, ja tämä oli ensimmäinen kerta, kun thaimaalainen oli tehnyt niin.

Lisäksi ravintola tehostaisi toimenpiteitä asiakaslaskujen perimiseksi.

Poliisi oli kuitenkin tutkinnassa selvittääkseen, olisiko miestä syytetty poliisina esiintymisestä vai ei.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.