Thaimaan kuninkaallinen laivasto isännöi vuotuista Cobra Gold -yhteistä sotilaskoulutusta 2024 Yhdysvaltojen ja Korean tasavallan kanssa, keskittyen amfibiooperaatioihin Sattahipissa

Chonburi-

Klo 10, 00. maaliskuuta 1, Thaimaan kuninkaallinen laivasto, Yhdysvaltain laivasto, Korean tasavallan laivasto ja asiaankuuluvat virastot pitivät vuotuisen Cobra Gold -yhteissotilaallisen koulutuksen 2024, amfibiooperaatiokoulutuksen, Navy Training Fieldissä. 2024, Sattahip, Chonburi.

Amfibiooperaatiokoulutus valmisteltiin hätätilanteessa mahdollisia hypoteettisia vihollisia vastaan, jotka yrittivät valloittaa rannikot laivastoyksiköillä.

Militanttitaktiikkaa käytettiin yhteisessä sotilaskoulutuksessa Thaimaasta, Yhdysvalloista ja Koreasta sotilasvarusteiden ja kuljetusvälineiden kanssa jokaisesta maasta. Yhdysvallat otti käyttöön USS Somersetin ja F-16-hävittäjäkoneen. Korean tasavalta otti käyttöön ROKS No Jeok Bongin (LSTI1-689) ja amfibioajoneuvon KAAV:n.

Amfibiooperaatiokoulutuksen tarkoituksena oli vahvistaa taisteluvalmiutta ja kehittää sotilaallisia valmiuksia luoda luottamusta Thaimaan armeijaan.

Lisäksi yhteinen sotilaskoulutus kiristäisi ystävien maiden välisiä siteitä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.