Ringside Cafe Pattayassa isännöi onnistunutta Muay Talay -tapahtumaa

Pattaya, Thaimaa-

Eilen, 2. maaliskuuta 2024, hiljattain avattu Ringside Cafe, joka sijaitsee Rage Fight Academyssa Pattayalla Soi Thrappraya 15:n vieressä, järjesti ainutlaatuisen ja hauskan Muay Talay -tapahtuman.

Tapahtumaan osallistui useita kymmeniä faneja, jotka olivat innokkaita näkemään vesinyrkkeilyn kahvilan rauhallisen allasympäristön yllä.

Sen sijaan, että puhuisimme siitä, näytämme sinulle alla olevat kuvat. Tapahtuma todettiin onnistuneeksi ja lisää tulee jatkossa!

Saat lisätietoja Rage Ringside Cafesta napsauttamalla tai napauttamalla tätä.

Osa upeista ruoista ja juomista on alla!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/