Pattaya Music Festival 2024 alkaa ensi viikonloppuna

Pattaya, Thaimaa -

Valmistaudu kuukauden musiikilliseen jännitykseen! Pattaya Music Festival 2024 alkaa maaliskuun toisesta viikonlopusta ja tuo iloa ja rytmiä Pattayan rannoille.

Tapahtuman tiedot

– Päivämäärät: perjantaisin ja lauantaisin maaliskuussa 2024 (8.-9., 15.-16., 22.-23., 29.-30.)

– Tapahtumapaikat: Pattaya Beach, Jomtien Beach ja Koh Larn. Ensimmäisenä viikonloppuna Pattaya Beachillä ajetaan kolme etappia.

– Suositellut artistit: Yli 53 tunnettua muusikkoa ja laulajaa eri genreistä

– Tarkoitus: Onnellisuuden levittäminen paikallisten ja turistien keskuudessa

Pattayan musiikkifestivaali toimii kaupungin taloudellisena katalysaattorina ja vahvistaa sen mainetta tärkeänä matkailukohteena. Matkailusta paikallisiin yrityksiin festivaalin vaikutus resonoi paljon itse tapahtuman ulkopuolella.

Uuden Pattayan iskulauseen mukaan "Pattaya toivottaa kaikki tervetulleiksi joka päivä."

Tarkemmat tiedot löydät täältä edellisestä uutiskirjeestämme.

Muista, että tapahtuman aikana on erilaisia ​​tiesulkuja ja ruuhkaa, erityisesti Pattaya Beach Roadilla ensimmäisenä viikonloppuna, jonka arvioidaan olevan suljettuina klo 4-00 Pattaya Beach Roadin pohjoisosassa. . Meillä on joka viikko artikkeli tietyistä sulkemisista.

Kuvia viime viikonlopun lehdistötilaisuudesta, luotto PPattaya.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/