Turistipoliisi käynnistää hankkeen turistikuolemien ehkäisemiseksi Koh Larnissa

Pattaya -

Pattayan turistipoliisi käynnisti yhteistyössä eri viranomaisten kanssa suhdetoiminta- ja ennaltaehkäisyprojektin, jonka tarkoituksena on vähentää Koh Larnin vesitoiminnasta johtuvia turisteja.

Avajaisseremoniaa, joka pidettiin Tawaen Beachilla Koh Larnilla, johti Pattayan apulaispormestari Manot Nongyai keskiviikkona 28. helmikuuta. Paikalla oli muun muassa Pol Col Man Rotthong, Chonburin provinssin poliisialueen 2 apulaispäällikkö, polluutnantti eversti Piyaphong Ensan, turistipoliisiaseman päällikkö ja muita korkea-arvoisia viranomaisia. Lisäksi tapahtumaan osallistui tavallisia poliiseja, sairaalan henkilökuntaa Pattayan sairaalasta, Thaimaan satamaviranomaisen henkilökuntaa sekä 60 vesiskootteria, aurinkovarjojen käyttäjää ja hengenpelastajaa Koh Larnista.

Pol Col Man korosti hankkeen tavoitteita, mukaan lukien vesiaktiviteetteihin liittyvien turistien kuolemantapausten vähentäminen, osallistujien elvytystaitojen parantaminen, jotta he voivat tarjota välitöntä ja tehokasta apua hätätilanteissa, sekä yleisön osallistumisen edistäminen, jotta osallistujat voivat tarjota oikea-aikaista ja tehokasta tukea tarpeessa olevia turisteja.

"Koh Larn, Pattayan tunnettu matkailukohde, houkuttelee vuosittain miljoonia kävijöitä, sekä kotimaisia ​​että kansainvälisiä, ja yli 3 miljoonaa ihmistä osallistuu vesiaktiviteetteihin joka vuosi." Pol Col Man sanoi. "Huolet kuitenkin veteen liittyvien toimintojen aiheuttamista matkailijoiden kuolemantapauksista vaativat ennakoivaa lähestymistapaa."

Tämä yhteistyöhanke merkitsee Pattayan kaupungin ja siihen liittyvien viranomaisten omistautunutta pyrkimystä parantaa Koh Larnilla vesiaktiviteetteja harjoittavien matkailijoiden turvallisuusstandardeja. Lisääntyneen tietoisuuden ja parempien varotoimien avulla hankkeen tavoitteena on luoda turvallisempi ja nautittavampi kokemus kaikille.

Tämän artikkelin hengenpelastustekniikkakuvat olivat vain dramaattisia esityksiä eivätkä todellisia hätätilanteita.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.