Joukkoampuminen koillistyylisessä konsertissa Ubon Ratchathanissa kuoli neljä ja loukkaantui monia

Ubon Ratchathani-

Klo 12, 30. maaliskuuta 1, Khong Chiamin poliisit saivat joukkoampumistapauksen, joka johti neljään uhriin ja useisiin loukkaantumisiin, koillistyylisessä konsertissa Khong Chiamissa Ubon Ratchathanissa.

Poliisin raportin mukaan tunnistamattomat todistajat kertoivat poliisille, että Khong Chiamin temppelissä pidetyn konsertin aikana tapahtumaa vartioinut 45-vuotias Volunteer Defense Corps (VDC) Noppadon Thonglee hajotti ryhmän yleisöä. mikä ärsytti lavalla olevia laulajia. Noppadonin toiminta sai yleisöryhmän vihaiseksi, mikä johti kiihkeään sanalliseen ja fyysiseen riitaan kahden osapuolen välillä.

Raivoissaan riidan jälkeen, Noppadon palasi kotiin hakemaan tuliaseensa, CZ-75:n, ja palasi sitten konserttiin ja ampui häntä vastaan ​​hyökänneitä yleisöryhmiä, mikä johti moniin uhreihin ja vammoihin.

Poliisin saapuessa Khong Chiamin hallintoviranomaiset ja VDC tukahduttivat tilanteen kaaoksen hillittymisen jälkeen. Tapahtumapaikalla syyllinen Noppadon löydettiin kuolleena laukaukseen, ja kolme muuta vakavaa ampumahaavoista saatua vammaa siirrettiin paikallisiin sairaaloihin. Heidät ilmoitettiin poliisin mukaan kuolleeksi pian sen jälkeen.

Lisäksi yksi vakavasti loukkaantunut ja neljä lievästi loukkaantunutta olivat sairaanhoidossa paikallisissa sairaaloissa.

Loukkaantuneiden ja kuolleiden nimiä ei heti julkistettu, ja tapausta tutkitaan vielä lehdistöaikana.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.