British Runner suoritti 2,100 140,000 kilometrin varainkeruun Thaimaassa ja kerää yli XNUMX XNUMX bahtia orvoille ja köyhille kouluille Thaimaassa

Kansallinen-

Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet kertoivat 29. helmikuuta 2024, että brittiläinen juoksija Chris Russell sai päätökseen varainkeruukampanjansa "Run Thailand 2,100 KM" Mae Saista Chiang Raista Yalan Betongiin auttaakseen orpoja ja köyhiä kouluja Thaimaassa.

Chris suoritti ultramaratonmatkansa Thaimaan pohjoisimmasta eteläisimpään pisteeseen 50 päivässä, alkaen 10. tammikuuta 2024, ja keräsi yli 140,000 XNUMX bahtia. Chris kertoi lahjoittaneensa kaikki juoksemisestaan ​​saamansa rahat orvoille ja köyhille kouluille eri puolilla Thaimaata.

Chrisin postauksen mukaan häntä arvostettiin sosiaalisessa mediassa valtavasti, kun hän sai matkansa varrella tukea ihmisiltä ja pysähtyi yöllä sinne, missä hän vaikutti sopivalta. Kun hän saavutti lopullisen määränpäänsä Betongissa, lomakeskuksen omistaja kohteli Chrisiä erittäin huolellisesti, koska hänelle annettiin huone ilmaiseksi.

Lisäksi Chris ilmoitti palaavansa tämän jälkeen Bangkokiin matkustattuaan Malesiaan rentoutumaan.

Jos haluat lisätietoja hänen kampanjastaan, vieraile verkkosivustolla täällä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.