Banglamungin viranomaiset pidättivät Kratom-mehua myyneen epäillyn

Chonburi -

Nuori thaimaalainen mies pidätettiin varhain perjantaiaamuna 1. maaliskuuta laittoman Kratom-mehun myynnistä.

Pidätys tapahtui Nakluan osa-alueella Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Vihjeen jälkeen viranomaiset tunnistivat Moo 6:ssa sijaitsevan talon edessä osastolla, jossa myytiin juomaa, jonka epäillään olevan Kratom-mehua.

"YanYub Nam Kratom" -nimisellä osastolla myytiin poliisin mukaan selvästi Kratom-mehua. Se tarjosi myös yhden ilmaisen pullon promootiotarjouksen kymmenen ostosta kohden. Yhteystiedot näkyivät myös verkkotilausten tekemiseen.

Lisätutkintaakseen salaagentti osti kaksi pulloa juomaa 100 bahtilla. Oston yhteydessä lainvalvontaviranomaiset paljastivat henkilöllisyytensä ja ottivat kiinni myyjän, herra Kannat Boonmeen, 20-vuotiaan Nakhon Sawanin maakunnan asukkaan.

Osaston etsinnässä löydettiin lisää jäähdytettyjä epäiltyä Kratom-mehupulloja muoviastioissa ja vaahtomuovilaatikoihin pakattuna, jolloin takavarikoitu kokonaismäärä oli 12 pulloa. Kaikki tavarat takavarikoitiin todisteina.

Alkukuulustelussa Kannat myönsi juoman myyneensä. Häntä syytetään Kratom-mehun myynnistä ilman asianmukaista lupaa. Epäilty on tällä hetkellä pidätettynä, ja esitutkinta on kesken.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.