Thaimaan poliisi takavarikoi 10 miljoonaa amfetamiinipilleriä suuressa huumerikoksessa, kaksi epäiltyä vangittiin Ayutthayan operaatiossa

Kansallinen-

Klo 6, 30. helmikuuta 29, Thaimaan poliisi ja tiedusteluviranomaiset pysäyttivät kaksi epäiltyä huumeiden salakuljetusoperaatiossa, jossa oli mukana 2024 miljoonaa amfetamiinipilleriä Pohjois-Thaimaasta Phichitistä Keski-Thaimaahan PT-huoltoasemalla Bang Pahanissa, Phra Nakhon Si Ayutthaya.

Poliisin raportin mukaan tiedusteluviranomaiset jäljittivät kaksi epäiltyä ajoneuvoa, mukaan lukien laittomia aineita kuljettavan kuorma-auton ja valvontalava-auton, joka oli matkalla Phayaosta Ayutthayaan. Tämän seurauksena epäillyt, jotka julkisesti tunnistettiin vain Mr. Charatiksi, 47, ja Mr. Teeranuniksi, 45, otettiin kiinni Ayutthayan PT-huoltoasemalta.

Poliisi onnistui takavarikoimaan 50 reppua, joissa oli yli 10 miljoonaa amfetamiinipilleriä käyttämällä maataloustuotteita naamioina. Kaksi epäiltyä saatettiin Bang Pahanin maakunnan poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

Samana päivänä klo 11 varapääministeri Anutin Charnvirakul suoritti kenttätarkastuksen Bang Pahanin maakunnan poliisiasemalla ja kuulusteli itse epäillyt. Tämä onnistunut operaatio toteutettiin yhteistyössä Thaimaan poliisin ja armeijan kanssa Phayaosta Ayutthayaan suuntautuvan huumeiden salakuljetuksen jäljittämiseksi.

Anutinin mukaan Thaimaan hallitus piti laittomien aineiden ongelmia tärkeänä integroimalla asiaankuuluvat virastot, jotka voisivat estää, poistaa ja käsitellä laittomien aineiden ongelmat tiukoilla toimenpiteillä paikallisella ja kansallisella tasolla.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.