Thaimaan hallitus hyväksyi yksimielisesti lain etnisten ryhmien elämäntapojen suojelusta ja edistämisestä

Kansallinen-

Thaimaan hallitus hyväksyi 28 yksimielisesti etnisten ryhmien elämäntapojen suojelua ja edistämistä koskevan lain periaatteet käyttäen hallituksen esitystä ensisijaisena viitekehyksenä.

Thaimaan edustajainhuoneen ensimmäinen varapuhemies Padipat Suntiphada toimi puheenjohtajana kokouksessa, jossa käsiteltiin hallituksen ehdotusta ja neljää muuta samansisältöistä luonnosta.

Keskeisenä painopisteenä oli valtion sitoutuminen tukemaan eri etnisiin ryhmiin kuuluvien Thaimaan kansalaisten monipuolisen elämäntavan suojelua ja edistämistä. Tavoitteena oli varmistaa, että yksilöt voivat elää yhteiskunnassa oman kulttuurinsa, perinteensä ja alkuperäisen elämäntapansa mukaisesti häiriöttömästi, kunhan se ei häiritse yleistä järjestystä tai moraalia.

Koko keskustelun ajan kaikkien puolueiden kansanedustajat ilmaisivat yksimielisen tukensa lakiehdotuksille. He korostivat sellaisen lainsäädännön tarvetta, joka turvaa alkuperäiskansojen oikeudet, takaa heidän tunnustamisensa ja yhtäläiset oikeudet, ehkäisee etnisiä ryhmiä vastaan ​​kohdistuvia loukkauksia ja vaalii ihmisoikeuksia.

Laki pyrkii myös käsittelemään useita keskeisiä kohtia, kuten ristiriitaisen maankäytön ehkäisemistä alueilla, joita hallitus ei ole osoittanut julkiseen käyttöön, kieltää syrjintää, integroida etniset ryhmät poliittisiin ja yhteiskunnallisiin prosesseihin kaikilla tasoilla sekä taata hyvinvointioikeudet ja perusoikeudet tasavertaisesti. kaupunkialueilla oleville.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.