Ryhdy toimintaan tänä lauantaina Muay Talayn kanssa Rage Ringside Cafessa!

Pattaya, Thaimaa-

Sukella tänä lauantaina 2. maaliskuuta 2024 jännittävään voiman ja taidon spektaakkeliin Rage Fight Academyn Muay Talay -turnauksen avulla. Jännitys alkaa klo 5, jolloin urheilijat esittelevät kykyjään thaimaalaisen vesinyrkkeilyn muinaisessa taiteessa.

Tapahtuman isännöi eloisa ja upouusi Rage Ringside Cafe sekä sponsorit, kuten Pattaya News ja Rage Fight Academy, ja tämä tapahtuma lupaa unohtumattoman kilpailuhengen ja toveruuden illan.

Uima-altaan seesteisen tunnelman ympäröimänä katsojat voivat odottaa viihdeaaltoa, kun taistelijat kamppailevat vedessä yhdistäen Muay Thain armon ja vesiympäristön arvaamattomuuden.

Älä missaa tätä ainutlaatuista urheilun ja spektaakkelin yhdistelmää. Tule mukaan uima-altaan äärelle tapahtumaan, joka on varmasti upea! Sisäänpääsy on ilmainen ostamalla valitsemaasi ruokaa tai juomaa Ringside Cafesta.

Tapahtuman Detaljit:

  • Treffi: Tänä lauantaina 2
  • aika: 5: 00 PM
  • Paikka: Rage Ringside Cafe, uima-altaan vieressä, sijaitsee osoitteessa Thrappraya Soi 15 Rage Fight Academyn vieressä, jättiläislohikäärmepatsasta vastapäätä.
  • Esittelyssä: Turnaustyyliset Muay Talay -taistelut, herkullisia ruokia ja juomia

Tule tappeluihin, jää hauskanpitoon ja ole osa iltaa, joka juhlistaa Muay Thain henkeä tavalla, jota et ole koskaan ennen nähnyt. Nähdään siellä!

Lue lisää Rage Ringside Cafesta täältä. Osa upeista ruoista ja juomista on alla!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/