Pattayan poliisi yhdistää kiinalaiset turistit kadonneiden tavaroineen

KUVA: สภ.เมืองพัทยา

Pattaya -

Kiinalaiset turistit ilmaisivat kiitollisuutensa Pattayan poliisille sen jälkeen, kun poliisit saivat onnistuneesti takaisin kadonneet omaisuutensa.

Tapaus sattui, kun Pattayaan innokkaat turistit poistuttuaan Songthaewsta jättivät tietämättään taakseen reppun, joka sisälsi arvoesineitä. Kielimuurien ja tuntemattoman ympäristön vuoksi he hakivat apua Pattayan poliisiasemalta.

Huolimatta haasteesta tunnistaa Songthaew yli 700 Pattayalla toimivan joukosta, Pattayan poliisi aloitti välittömästi tutkinnan. CCTV-tarkistuksen avulla he lopulta onnistuivat paikantamaan Songthaew-kuljettajan, joka oli löytänyt kadonneen laukun.

Win-matkustaja toi talteen löydetyt tavarat nopeasti poliisiasemalle. Reppu yhdistettiin sitten helpottuneiden ja iloisten kiinalaisten omistajiensa kanssa, jotka ilmaisivat kiitollisuutensa poliisille ja ratsastajalle.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, Langattai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.