Pattaya kasvaa turistivirralla, hotellien käyttöaste ylittää 90 %

Pattaya -

Pattaya kokee matkailun nousun, ja hotellien huoneiden käyttöaste on yli 90 prosenttia, mikä johtuu Kiinasta, Venäjältä ja Intiasta tulevien vierailijoiden virrasta sekä kotimaan matkailun lisääntymisestä.

Itä-Thai-hotelliliiton puheenjohtajan Sanphet Supabawornsathienin mukaan tätä positiivista kehitystä ruokkivat useat tekijät. Venäläiset turistit, jotka etsivät hengähdystaukoa kylmästä ja käynnissä olevasta sodasta Ukrainan kanssa, ovat valinneet Pattayan kohteeksi, mikä on johtanut lentotiheyden lisääntymiseen tammikuun lopusta lähtien.

Tätä elpymistä vahvistaa entisestään kiinalaisten turistien paluu, jotka aloittivat vierailun Pattayassa aiemmin tänä vuonna. Intialaiset turistit ovat myös myötävaikuttaneet matkailubuumiin. Huomionarvoista on, että vaikka kotimaisia ​​thaimaalaisia ​​matkailijoita oli tammikuussa suhteellisen vähän, heidän määränsä on noussut merkittävästi viimeisten pitkien viikonloppujen aikana, mikä osoittaa kasvavan kotimaan matkailun kiinnostuksen Pattayaa kohtaan.

Sanphet pani merkille muutoksen thaimaalaisten matkailijoiden varauskäyttäytymisessä, koska he tekevät nyt viime hetken varauksia perinteisen ennakkovarausmallin sijaan. Tämä trendi näkyy hänen omassa hotelliketjussaan, jossa huonevaraukset ovat kasvaneet keskimäärin yli 200 huoneella, mikä tarkoittaa yli 90 prosentin käyttöastetta koko kaupungissa.

Tämä turistivirta lupaa hyvää Pattayan matkailuteollisuudelle, mikä viittaa vahvaan elpymiseen pandemian vaikutusten jälkeen, TPN Media toteaa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.