Plantations International ilmoittaa ylpeänä tukensa Pattaya Orphanage Foundationille

Chonburi-

Meillä oli 21. helmikuuta 2024 etuoikeus lahjoittaa erilaisia ​​välttämättömiä esineitä Pattaya Orphanage Foundationin hoidossa olevien lasten hyvinvoinnin parantamiseksi. Näihin tarjouksiin kuuluivat mehukkaat Nam Dok Mai -mangot, jotka on hankittu suoraan arvostetulta Si Racha -viljelmältämme, kalasäilykkeiden, maustejauheen ja ympäristöystävällisten sokeriruokosokerin lautasten lisäksi.

Lisäksi toimitimme urheiluvälineitä kannustamaan liikuntaa ja kokonaisvaltaista kehitystä. Tämä ele korostaa horjumatonta sitoutumistamme antaa takaisin yhteisölle ja rikastuttaa sitä tarvitsevien elämää.

Plantations International Co., Ltd. kiittää sydämellisesti Pattaya Orphanage Foundation -säätiötä heidän korvaamattomasta työstään ja odottaa innolla kumppanuuden jatkamista valoisamman tulevaisuuden luomiseksi kaikille.

Plantations International Co., Ltd. on myös iloinen voidessaan ilmoittaa äskettäin osallistumisestamme Elephant Jungle Sanctuary Pattaya Camp 1:een.

Helmikuun 22. päivänä 2024 meillä oli kunnia lahjoittaa valikoima parhaita Nam Dok Mai -mangojamme, jotka oli juuri korjattu arvostetulta Si Racha -viljelmältämme. Tunnustamme paikallisten aloitteiden tukemisen ja majesteettisten norsujemme hyvinvoinnin suojelemisen tärkeyden, olemme iloisia voidessamme tarjota ravitsevia herkkuja näille upeille olennoille.

Tämä lahjoitus korostaa sitoutumistamme ympäristön kestävyyteen ja eläinten hyvinvointiin. Plantations International Co., Ltd. kiittää vilpittömästi Elephant Jungle Sanctuary Pattaya Camp 1:tä heidän omistautuneista ponnisteluistaan ​​Thaimaan rakastettujen norsujen hoidossa, ja odotamme innolla lisäyhteistyötä ihmisten ja villieläinten välisen harmonisen suhteen vaalimiseksi.

Lopuksi Plantations International Co., Ltd. ilmoittaa mielellään äskettäin tekemämme lahjoituksen Bang Lamung Wildlife Breeding Centerille, mikä osoittaa jatkuvaa sitoutumistamme ympäristönsuojeluun ja villieläinten suojeluun.

Helmikuun 23. päivänä 2024 meillä oli etuoikeus osallistua valikoimaan hienoimpia Nam Dok Mai -mangojamme, jotka on korjattu huolellisesti arvostetulta Si Racha -viljelmältämme.

Nämä ravitsevat herkut eivät ainoastaan ​​tarjoa ravintoa, vaan myös rikastuttavat keskuksen monipuolista luontoa. Olemme ylpeitä voidessamme tukea keskuksen pyrkimyksiä kasvattaa ja suojella uhanalaisia ​​lajeja ja edistää kestävää ekosysteemiä tuleville sukupolville.

Plantations International Co., Ltd. kiittää vilpittömästi Bang Lamung Wildlife Breeding Centeriä heidän arvokkaasta työstään ja odottaa jatkuvaa yhteistyötä Thaimaan luonnonperinnön suojelemiseksi.

Kuvat:

Kuvassa yllä toimitusjohtaja Gareth Cookson PI-hallintatiimin kanssa

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/