Pattayan Rotary Club tukee paikallisia silmälasien tarpeessa olevia lapsia

Pattaya, Thaimaa-

Seulonta ja näöntarkastus tehtiin kuvista nähtäville apua tarvitseville lapsille keskiviikkona 28. helmikuuta Pattayan kaupungin koulussa numero 4. Pattayan Rotary Club on jo useiden vuosien ajan tarjonnut laadukkaita silmälaseja vähävaraisille lapsille. Pattayan suuralue.

Me (Pattayan Rotary Club) seulomme koululaisia ​​koulun opettajien suositusten perusteella ja sen jälkeen, kun joidenkin opiskelijoiden silmät on testattu Pattaya Opticalissa Central Roadilla ja Pattayan Rotary Club ostaa silmälasit yleisön lahjoituksilla ja esitellään vastaanottajat.

Syymme tähän projektiin on yksinkertainen: Jos opiskelija ei näe, mitä opettaja kirjoittaa taululle, kuinka hän voi oppia?


Lisätietoja Pattayan Rotary Clubista, klikkaa tästä
Tämä on linkki seuran nettisivuille ja tarkempia tietoja kiinnostuneille! Lisätietoja siitä, mitä Rotary yleensä on, tästä. Jos haluat nähdä lisää kuvia ja tietoja viimeaikaisista kokouksista katso heidän Facebookinsa täältä.

Tässä on heidän omin sanoin lyhyt katsaus siihen, mitä Rotary tekee yhteisön hyväksi:

Rotary on maailmanlaajuinen verkosto, johon kuuluu 1.2 miljoonaa naapuria, ystävää, johtajaa ja ongelmanratkaisijaa, jotka näkevät maailman, jossa ihmiset yhdistyvät ja ryhtyvät toimiin kestävän muutoksen aikaansaamiseksi – kaikkialla maailmassa, yhteisöissämme ja meissä itsessämme.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Klubilla on säännölliset kokoukset maanantaisin kahdesti kuukaudessa Pattayalla klo 19.00. (Ystävyys alkaa klo 18.30). Vieraat ovat tervetulleita, jos haluat kuulla kuinka voit auttaa paikallista yhteisöä tai tiedustella liittymisestä Pattayan Rotary Clubiin.

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, yhteyshenkilö: entinen presidentti Niels Colov: 08-9911-1199
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/