Venäläisen naisen ruumis löydettiin Bang Saray Beachiltä

Sattahip -

35-vuotiaan venäläisen naisen ruumis löydettiin merestä Bang Saray Beachiltä Sattahipin kaupunginosasta Chonburista keskiviikkoaamuna.

Viranomaiset saivat ilmoituksen rannan siivoojalta, joka löysi ruumiin noin kello 05 aamulla 00. helmikuuta. Poliisi saapui paikalle Sawang Rojana Thammasathanin pelastussäätiön pelastusryhmien kanssa.

Sieltä he löysivät vieraan naisen ruumiin kellumassa vedessä kuvapuoli ylöspäin, yllään mustat treenivaatteet ja lenkkarit. Ajokortissa hänet tunnistettiin rouva Masperovich Kirichenkoksi, 35. Alkutarkastus ei paljastanut merkkejä rikoksesta.

Poliisi löysi rannalta henkilökohtaisia ​​tavaroita, joiden uskotaan olevan rouva Masperovichin omaisuutta, mukaan lukien laukku, farkkutakki, musta sähköskootteri, 590 bahtia käteistä, tölkin olutta, kaksi älypuhelinta ja yksi rullan kannabista. Poliisi piti niitä todisteina.

Ratchanee Rueangrongin, paikallisen rantasiivoojan, mukaan hän löysi sähköskootterin, takin ja laukun puhdistaessaan rantaa aikaisin aamulla. Hän ei löytänyt omistajaa, vaan jatkoi työtään ja löysi ruumiin vedestä. Hän otti välittömästi yhteyttä viranomaisiin.

Preecha Pipatpon, Bang Sarayn pelastusyksikön johtaja, kertoi nähneensä usein kuolleen naisen ajamassa sähköskootterilla Bang Sarayn markkina-alueella.

Ruumis on kuljetettu Bangkokin poliisin yleissairaalaan oikeuslääketieteelliseen ruumiinavaukseen kuolinsyyn selvittämiseksi. Viranomaiset odottavat parhaillaan ruumiinavauksen tuloksia ja ovat parhaillaan yhteydessä Masperovichin sukulaisiin ja ystäviin suurlähetystön kautta, jolloin hänen nimensä julkistetaan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.