Pattaya Cricket Club Purista kapea voitto British Cricket Clubista

Pattaya-

Pattaya CC palasi voittaviin tapoihin pitääkseen toiveensa 4 parhaan joukosta kukistamalla British Clubin kahdella ovella ja 2 palloa jäljellä. Ottelu pelattiin pilvisenä, mutta erittäin lämpimänä iltapäivänä Horseshoe Pointissa sunnuntaina 7. helmikuuta. British Club (BC) halusi kostaa kauden edeltävässä ystävyysottelussa saamansa ankarat hankaluudet, kun taas PCC yritti näyttää, että he pystyivät pitämään ylimääräisiä ja pudotettuja saaliita kohtuulliseen määrään.

Heiton johti Wez Masterton, kyllä, viimein hänen viimeinen pelinsä ja Pramodh Kamalakannan, jota todistivat tuomarit Clive Rogerson ja Dharmesh Mer. Pramodh voitti heiton ja päätti lyödä ensin. BC avasi Ben Eastwellin ja Mak Kahnin Ryan-kuljettajan vauhtia, hänen äskettäin korjatulla leukallaan, ja Andre Humana vastaan. Tiukka keilailu piti juoksunopeuden alhaalla muutamalla ensimmäisellä siirrolla, mutta Mak teki hyvän maalin myöhemmin molempia keilajia vastaan.

Ben sai hyödyn epäilystä Ryanin tiiviissä LBW-valituksessa, mutta sillä ei ollut juurikaan eroa, koska Beniltä loppui 8 Steve Christien ensimmäisellä kierroksella Wezin ujouden takia. 38 yhdelle kuudennesta yli. Dale Lamb otti rypistymisen ja hän edistyi hyvin Makin kanssa, joka jatkoi rajojen ryöstämistä, joista osa oli hauraita reunoja. Steve keilaili vaihtelevin tuloksin ja oli epäonninen, kun Ryan ei pystynyt pitämään kiinni juoksevasta saalista rajalla ja Max pudotti Kahnin seuraavan pallon. Se osoittautui erittäin kalliiksi. Juoksunopeus oli tasainen 1 per yli ja 6 7:llä 67. Mike astui hyökkäykseen ja muutamaa leveyttä lukuun ottamatta siisti ylitys.

Andre palasi hyökkäykseen ja heidän välillään he pitivät tilanteen tasaisena, kunnes Andre sai Dalen kiinni 25:lle, kun hän hiihti pallon keskipisteeseen ja Steven käsiin. 93 kahdelle 2:ssa. Habby tuli hyökkäykseen 13. yli ja Mak jatkoi osuma rajojen Steve ja Karthik Rajendran tarjosi tukea.

20. päivään mennessä eKr.:t olivat säilyttäneet kulkunsa, mutta heidän piti nostaa juoksunopeutta. Tämän he tekivät, mutta Makille maksoi huikeat 80, kun Andre oli saanut kiinni Mike Geritsin pitkästä kyydistä. Sunil Kumar korvasi hänet, mutta ei kestänyt kauan, koska Wez nappasi hänet syvän keskiviikon kohdalta 11. 173 vastaan ​​4 ja juoksunopeus oli noussut 23:een.

Habby heitti viimeisen pallon ja poisti Pramodin keskimmäisen kannon viimeisestä pallosta päättääkseen BC:n sisävuoron arvokkaalla 180 viidellä.

PCC:n olisi lyötävä hyvin, koska Luke Stokes ei ollut saatavilla. Wez ja Ryan avasivat Pramodhia ja Patrickia (Talal Sanoon) vastaan. Wez aloitti tavallisella tyylillään ja räjähti 12:lla ensimmäisellä kierroksella, mutta Patrick oli melko siisti. Pramodh kosti toisella erällä, kun Wez löi toisen kuuden ja sai sitten keilauksen 20:ksi. Mike Gerits otti rypyn ja juoksunopeus hidastui hieman. Patrick iski 3. ylityksensä, 7., kun Ryan sai reunan, Dave Elder nappasi hänet erinomaisesti ensimmäisellä lipsalla 13, 51 vastaan ​​2.

Andre liittyi Mikeen, joka lähti Karthikille 22 juoksua 8. kierroksella. Dilip Mishra korvasi Karthikin ja tasoitti juoksua, mutta Ben Eastwellin osallistuminen hyökkäykseen hyödytti Miken isoa lyömistä. Ajonopeus nousi 9.5 yli ja PCC ohitettiin 100 11. yli.

Dilip korvattiin Dave Elderillä, mutta juoksuja tuli jatkuvasti, kunnes Pramodh palasi taisteluun. Hänen viimeinen ylitys näki Andrein takuiden lentävän alas kentälle ja PCC oli 124 kolmelle ja juomia otettiin. PCC oli mukavasti edellä tässä vaiheessa, mutta teltassa ei ollut enää taitavia lyöjä. Dave Elder ja Ed Khan saivat rangaistuksen Habby Singhiltä ja Mikeltä, vaikka Ed oli epäonninen, kun Keeper pudotti hiihtäjän Habbystä.

Sillä ei ollut juurikaan eroa, koska Habby oli poissa Davelta seuraavassa erässä, Pramodh nappasi 16:sta puolivälissä ja 152 4:stä 18:ssa. Asiat saivat mielenkiintoisen käänteen tässä vaiheessa, kun PCC menetti tasaisesti pisteitä ja näytti siltä, ​​että PCC saattaisi hävitä.

Siitä huolimatta, 2 tunnin maksimipeliaika lähestyi ja BC oli hyvitystenkin jälkeen reilusti ylimäärästä jäljessä ja heidän myöhästymisensä saattoi ansaita 16 juoksurangaistuksen. Mike Gerits palasi ensimmäisenä telttaan, kun Ben off Patrick sai hänet kiinni 70:llä, mikä toi Trevor Moolmanin rypylle, 154 viidelle.

Dave Elderin viimeinen ylitys toi tuloksia, kun Max Burzler meni 2 ja Hansie Singh nousi teltalta. Hansie teki arvokkaan nopean 8:n ennen kuin Karthik löi hänet, ja Andy Emery otti 164. erässä 7 ja 22. BC:llä oli mahdollisuus, jos he voisivat kukistaa PCC:n. He tarvitsivat 3 porttia kolmessa erässä.

Trevor oli seuraava, kun hän hiihtoi pallon maalivahtille, joka nappasi tämän, ja Ben otti ensimmäisen käyntinsä, 176 vastaan ​​8 23. erässä. Karthik otti 24. sijan ja Andy Emery murskasi rajan 4 tehden maalin 182 ja voiton kahdella ovella. PCC oli menettänyt viimeiset 2 käyntiä 5 juoksun aikana ja melkein hävisi ottelun. Patrick, Pramodh ja Dave ottivat kumpikin 30 korttia, mutta Mike Gerits 2 juoksua ja 70 käyntiä 2:llä ansaitsi hänelle toisen MoTM-palkinnon.

PCC haluaa kiittää sponsoreita, Outback Baria, Magic Baria ja Pattaya Sports Clubia heidän tuestaan ​​ja avustaan.

Jos Pattayan alueella on minkä tahansa ikäisiä ja kykyisiä ihmisiä, jotka haluavat osallistua kriketin pariin, vieraile verkkosivuillamme, Facebook-sivullamme, Outback Barissa (PCC:n kotitukikohta) tai ota yhteyttä Simon Philbrookiin osoitteessa pattayacc.chairman@gmail.com

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/