Cobra Gold 2024 alkaa, tuo sotilaallista koulutusta ja talouskehitystä Thaimaahan

KUVA: Harjoitus Cobra Gold

Kansallinen -

Kymmenet tuhannet sotilasta yli 30 maasta ovat laskeutuneet Thaimaahan Cobra Gold 2024 -harjoitukseen, laajaan yhteiseen sotaharjoitukseen, joka on suunniteltu 26. helmikuuta - 8. maaliskuuta. Tämän vuoden iteraatio merkitsee paluuta täysimittaiseen toimintaan sen jälkeen, kun sitä on pienennetty viimeisen kolmen vuoden aikana COVID-19-pandemian vuoksi.

Videomateriaalia avajaisista löytyy täältä YouTube-kanavaltamme.

Puolustusministeriön tiedottajan Jirayu Houngsubin mukaan 43. Cobra Gold -harjoitus liittää harjoituksiin "Muay Thai", perinteinen thaimaalainen kamppailulaji keinona edistää thaimaalaista pehmeää voimaa.

Sotilaallisten näkökohtien lisäksi Cobra Gold 2024:n odotetaan vaikuttavan merkittävästi Thaimaan talouteen, erityisesti turistikohdissa, kuten Pattayassa, Jomtienissa, Bang Sarayssa ja muissa paikoissa itäisissä provinsseissa, mukaan lukien Chonburi, Rayong, Lopburi ja muut nimetyt alueet.

"Cobra Gold toimii arvokkaana alustana sotilaallisen koulutuksen lisäksi myös akateemisen vaihdon, asiantuntemuksen ja sotilasteknologian edistämisessä", Jirayu sanoi. "Harjoitus vahvistaa myös kykyä hallita katastrofiapua ja edistää merkittävästi paikallista taloutta lisäämällä alueen menoja."

Thaimaan kuninkaallisten asevoimien ja Yhdysvaltojen Indo-Tyynenmeren johtokunnan isännöimällä Cobra Goldilla on pitkät perinteet yhtenä Kaakkois-Aasian suurimmista ja pisimpään jatkuneista sotaharjoituksista. Sen tavoitteena on parantaa monikansallista yhteistyötä, sotilaallisia valmiuksia ja katastrofivalmiuksia sekä edistää myönteisiä taloudellisia vaikutuksia Thaimaan itäiselle alueelle.

KUVA: Harjoitus Cobra Gold
KUVA: Harjoitus Cobra Gold
KUVA: Harjoitus Cobra Gold
KUVA: Harjoitus Cobra Gold

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.