Sveitsiläinen pyöräilijä kuoli törmäyksessä Na Jomtienissa, kuljettaja antautuu

Chonburi -

73-vuotias sveitsiläinen pyöräilijä menetti henkensä traagisessa törmäyksessä Na Jomtienissa, Sri Rachan alueella, Chonburin maakunnassa 25. helmikuuta 2024. Kuljettaja antautui myöhemmin poliisille.

Uhri Ernst Frei joutui kuolemaan ylinopeutta ajavasta sedanista Sukhumvit Roadilla lähellä Caltexin huoltoasemaa ja menehtyi vammoihinsa onnettomuuspaikalla. Silminnäkijöiden mukaan osallisena ollut ajoneuvo pakeni paikalta välittömästi törmäyksen jälkeen.

Na Jomtienin poliisi löysi onnettomuuspaikalta Frein vaurioituneen polkupyörän. Ensihoitajan välittömästä toiminnasta huolimatta Frein vakavat päävammat osoittautuivat kuolemaan johtavaksi.

Onnettomuuden seuraavana aamuna 26. helmikuuta 49-vuotias Saranya Klansook antautui vapaaehtoisesti Na Jomtienin poliisille. Thaimaalainen nainen saapui punaisella Mazda-sedanilla, jossa oli poliisin mukaan vaurioitunut tuulilasi onnettomuuden mukaisesti. Na Jomtienin poliisi kertoi, että hän myönsi osallisuutensa traagiseen tapahtumaan kuulusteluissa.

Saranyan mukaan hän törmäsi vahingossa herra Freihin palatessaan kotiin Pattayasta. Hän pakeni paikalta järkyttyneenä, mutta päätti myöhemmin luovuttaa.

Viranomaiset tutkivat tapauksen yksityiskohtia poliisitutkija Polin kanssa. Everstimajuri Suphan Sophee odottaa syytteitä holtittomasta ajamisesta, joka johti Frein kuolemaan rouva Saranyaa vastaan.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.