Thaimaan poliisi takavarikoi Bung Kanissa 6 miljoonaa amfetamiinipilleriä, joiden arvo on 180 miljoonaa bahtia

Bueng Kan -

Klo 5, 00. helmikuuta 26, puolustusministeri Sutin Klungsang ja asiaankuuluvat virastot pitivät lehdistötilaisuuden 2024 miljoonan amfetamiinipillerin massiivisesta takavarikosta, joiden arvo on yli 6 miljoonaa bahtia Bung Khlassa, Bueng Kanissa. .

Poliisin raportin mukaan 7. helmikuuta kello 00 Surasakmontrin vartijat ja Bung Khla -poliisit saivat nimettömästä lähteestä ilmoituksen huumeiden salakuljetuksesta Laosin PDR:stä Bung Khlaan, Bueng Kaniin.

Poliisi asetti kohteen valvontaan ennen kuin havaitsi valkoisen lava-auton Laosin PDR:stä. Poliisi pyysi epäillyn ajoneuvon tarkastusta, mutta epäillyt loitontuivat ja vaihtoivat tulipaloa poliisin kanssa.

Kiivasta yhteenotosta epäillyt jättivät ajoneuvon taakseen ja pakenivat, koska heidän oletettiin tuntevan alueen hyvin. Poliisi takavarikoi 15 reppua, joissa oli 6 miljoonaa amfetamiinipilleriä, ja keräsi todisteita ajoneuvosta ja henkilökortti löytyi. Poliisi pystyi tunnistamaan yhden epäillyistä 38-vuotiaan Kritsadan ja pyysi rikostuomioistuimelta pidätysmääräystä.

Sutin paljasti julkisesti, että Thaimaan hallituksen politiikka pyrki kitkemään laittomat aineet paikallisella ja kansallisella tasolla ennakoivasti. Kaikki hallituksen sektorit määrättiin integroitumaan huumeiden salakuljetuksen ehkäisemiseksi ja tukahduttamiseksi Thaimaan rajalla, mikä johti massiivisiin laittomien aineiden takavarikoihin.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.