Thaimaan pääministerin lentokentän yllätystarkastus paljastaa hitaita palveluja ja lupaa parannuksia

Kansallinen-

24. helmikuuta 2024 Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin lähetti X:lle viestin epävirallisesta iltavierailusta Suvarnabhumin lentokentälle ilman ennakkoilmoitusta lentoasemapalvelujen tarkastamiseksi.

Srettha kertoi vierailleensa Suvarnabhumin lentokentällä illalla, kun matkustajia on paljon. Srettha kertoi ajoittaneen lentoaseman palveluajan lähtöselvitysjärjestelmästä maahanmuuttotarkastuspisteeseen ja tarkastanut perusteellisesti kaikki palvelut, jotka edelleen ilmoitettiin hitaiksi monet vierailijat ja turistit.

Lue Suvarnabhumin lentokentällä tapahtuneesta äskettäisestä tapauksesta, joka aiheutti matkustajille haittaa.

Vastauksena lentoasemapalveluihin Srettha neuvoi asianomaisia ​​virastoja etsimään ratkaisuja, joilla lähtöselvitykseen kuluu vähemmän aikaa. Srettha ilmoitti myös suorittavansa yllätystarkastuksen uudestaan ​​itse.

"Thain hallituksen tavoitteena oli edistää Thaimaan lentokenttiä Aasian alueen lentoliikenteen solmukohtina, jotka kattavat kansainväliset matkailijat maailmanlaajuisesti. Tämänpäiväinen vierailuni osoittautui hyväksi tilaisuudeksi tehdä Thaimaan matkailusta potentiaalinen maailmanluokan matkailukohde”, Srettha huomautti.

Aiemmin samana päivänä Srettha vieraili entisen Thaimaan pääministerin Thaksin Shinawatran luona, joka asui "Chan Song La" -kartanossa.


Kahden tunnin vierailun jälkeen Srettha paljasti Thaimaan kansalliselle medialle vierailustaan ​​Thaksinissa, että he puhuivat enimmäkseen hänen terveydentilastaan ​​ja hänen siunauksestaan ​​Thaksinin hyvinvoinnille. Srettha vahvisti, ettei vierailulla ollut poliittisia tai liike-elämän keskusteluja, hänen mukaansa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.