Pattayan poliisi pidätti Kratom-mehua myyvän myyjän

Pattaya -

Poliisit pidättivät Mor U:n, 38-vuotiaan Takin maakunnan asukkaan, koska hän myi Kratom-mehua, joka oli sekoitettu yskänsiirappiin, 36 Roadilla (Pattaya-Rayong) sunnuntaina 25. helmikuuta.

Pidätys seuraa pääministeri Srettha Thavisinin käskyä tukahduttaa myyjiä, jotka myyvät tätä laitonta sekoitusta, joka on yhdistetty nuorten ja opiskelijoiden päihtymykseen.

Vihjeen jälkeen virkailijat huomasivat herra Morin myyvän keitosta tavalliseksi vesikojuksi naamioituneesta kioskista. Peiteupseeri osti H. Morilta pullon Kratom-mehua 100 bahtilla, mikä johti hänen pidätykseensä.

Mr. Mor väitti työskentelevänsä ystävälle ja kielsi omistavansa yrityksen. Häntä syytettiin "laittomasta Kratom-mehun myymisestä muihin ainesosiin sekoitettuna". Tapaus lähetettiin Banglamungin poliisiasemalle oikeuskäsittelyä varten.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.